Μπελινέλι: «Το ΝΒΑ πάνω από όλα»

Την εύρεση ομάδας στο ΝΒΑ από την εθνική Ιταλίας βάζει σε προτεραιότητα ο Μάρκο Μπελινέλι.

Ο Ιταλός άσος είναι free agent αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν βιάζεται να κλείσει σε κάποιον σύλλογο, θέλοντας να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα είναι αυτοί που θα πάρουν το δακτυλίδι τη φετινή σεζόν στον μαγικό κόσμο της άλλης πλευράς

του Ατλαντινού

«Πού θα υπογράψω; Είναι πολύ νωρίς για να πω. Ήταν μία σημαντική σεζόν για μένα, αλλά όχι και τόσο καλή για την ομάδα μου (σ.σ. Νιου Ορλίν Χόρνετς). Πάντως, είμαι αισιόδοξος για το νέο μου συμβόλαιο. Τώρα ξεκουράζομαι, αν και θα προτιμούσα να παίζω στα πλέι οφ!», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μπελινέλι.

Για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο ΝΒΑ: «Το Σαν Αντόνιο θα το πάρει! Ήμουν τυχερός γιατί φέτος δεν αντιμετώπισα προβλήματα τραυματισμών, όμως ειλικρινά λυπάμαι για τους σοβαρούς τραυματισμούς μερικών πολύ σπουδαίων παικτών που άλλαξαν τις ισορροπίες και διαφοροποιήθηκαν τα φαβορί στα πλέι οφ».

Για την εθνική Ιταλίας: «Νοιάζομαι για την εθνική, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω με σιγουριά αν θα είμαι στο ρόστερ αυτό το καλοκαίρι. Το ΝΒΑ έρχεται πάνω απ' όλα! Τώρα είμαι free agent και πρέπει να βρω νέο συμβόλαιο. Έπειτα, βλέπουμε... Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την ομοσπονδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα