Στη Λουκέρνη τα ολυμπιακά πληρώματα

Στη Λουκέρνη θα βρίσκονται από αύριο (22/5) τα τέσσερα ολυμπιακά πληρώματα της εθνικής ομάδας κωπηλασίας για τον 2ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25-27 Μαΐου).

Πρόκειται για το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με τις Αλεξανδρα Τσιάβου - Χριστίνα Γιαζιτζίδου, το αντίστοιχο των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή - Λευτέρη Κόνσολα, την δίκωπο άνευ των ανδρών με τους Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα, καθώς και την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου με τους Γ.Τζίλη-Γ.Τζιάλλα-Σ.Παπαχρήστο-Γ.Χρήστου. Θα αγωνιστούν

και δύο πληρώματα που δεν έχουν προκριθεί, ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και οι Κ.Χρηστομάνος-Απ.Λαμπρίδης στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.

Στη Λουκέρνη βρίσκονται άλλωστε ήδη δυο πληρώματα που διεκδικούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου στην τελευταία προολυμπιακή ρεγκάτα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Σήμερα Δευτέρα στις 19:00 ώρα Ελλάδας ο Διονύσης Αγγελόπουλος αγωνίζεται στον επαναληπτικό του σκιφ ανδρών ενώ αύριο Τρίτη το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαΐδου-Ελένη Διαμαντη αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό με στόχο την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για το Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα