Ατρόμητος: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Καινούριος προπονητής δεν έχει βρεθεί ακόμα, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Ατρόμητο να ανακοινώσει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αφού κατάφεραν και απέφυγαν την 4η θέση στα play offs, οι Περιστεριώτες γλίτωσαν την πρώιμη έναρξη των προπονήσεων που σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινούσαν γύρω στις 18 Ιουνίου. Το πρόγραμμα λοιπόν, προβλέπει πρώτη συγκέντρωση στις 28 Ιουνίου (Πέμπτη),

όταν και ένα γκρουπ παικτών θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το δεύτερο γκρουπ θα υποβληθεί στις αντίστοιχες εξετάσεις την επομένη (29/06) και το τρίτο στις 30/06. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου. Η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο αγιασμός θα λάβουν χώρα στις 2 Ιουλίου (Δευτέρα), ενώ την Τρίτη 3 Ιουλίου, ο Ατρόμητος θα αναχωρήσει για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και θα επιστρέψει το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Αθήνα μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να προπονείται στην Αθήνα μέχρι τις 2 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο πλαίσιο του Europa League.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σάιτ των Περιστεριωτών, οι επιθυμητές ημερομηνίες διεξαγωγής φιλικών αγώνων είναι οι εξής:
8 Ιουλίου, 13 Ιουλίου στο πλαίσιο του Α’ σταδίου προετοιμασίας και 18 Ιουλίου, 22 Ιουλίου, 26 Ιουλίου στο πλαίσιο του Β’ σταδίου προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα