Τα λένε Δημητρέλος – Κωστένογλου μέχρι Δευτέρα

19:17 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η σεζόν για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε την Κυριακή, αλλά αγωνιστικός σχεδιασμός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν μπορεί να γίνει τώρα. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της απροθυμίας των μεγαλομετόχων να καλύψουν τις τεράστιες οφειλές της εταιρίας τους, «απειλούν» άμεσα την «ζωή» της Ένωσης. Και αν τελικά δεν πάρει αδειοδότηση η ΑΕΚ, τότε σίγουρα θα λειτουργήσει η ομάδα πολύ διαφορετικά την νέα σεζόν μια και

θα υπάρχουν διαφορετικά αρκετά δεδομένα (εκτός Ευρώπης, μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο για παίκτες μέχρι 22 χρονών και -20% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΝΟVA).

Ένα από τα σημαντικά κομμάτια του αγωνιστικού σχεδιασμού είναι και το θέμα του προπονητή. Μπορεί η εισήγηση του Ντέμη Νικολαΐδη προς την νυν διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να ανέφερε παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία και αξιοποίηση στον αγωνιστικό σχεδιασμό των Λυμπερόπουλου – Δέλλα – Καραγιάννη, όμως τίποτε δεν είναι δεδομένο πια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της και όπως δήλωσε χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος «υπάρχει χρόνος ακόμη…» για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ωστόσο, πιέζει η ανάγκη για προγραμματισμό και αποφάσεις που αφορούν πολλά ζητήματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε… νέα από την υπόθεση Κωστένογλου.

Δημητρέλος και Κωστένογλου επικοινώνησαν και αποφάσισαν να τα πουν σύντομα. Οι πληροφορίες του aek365 αναφέρουν ότι μέχρι την Δευτέρα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες για να συζητηθεί αν συνεχίσουν την συνεργασία τους. Διότι μπορεί να υπάρχει συμβόλαιο με τον «Κωστέ» για ακόμη ένα έτος (εισπράττει περίπου 120.000 ευρώ ετησίως), αλλά όπως είπε ο τελευταίος αν δεν επιθυμεί η διοίκηση να συνεργαστούν για την σεζόν 2012/13 τότε θα το «σπάσει» χωρίς απαίτηση για αποζημίωση.

Έτσι, μέσα στο επόμενο τετραήμερο αναμένεται να γνωρίζουν οριστικά στην ΑΕΚ αν θα παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο ο Κωστένογλου και το τιμ του. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι όλα είναι «ανοιχτά» για το αν μείνει ο Έλληνας προπονητής στην Ένωση, αφού και οι δύο πλευρές μέχρι σήμερα εμφανίζονται… επιφυλακτικές (σε πολλά θέματα).

Keywords
Τυχαία Θέματα