Ατρόμητος: Πραγματικό... μυστήριο με τον αντικαταστάτη του Δώνη

Το παραμικρό δεν διαρρέει από τον Ατρόμητο σε ό,τι έχει να κάνει με τον διάδοχο του Γιώργου Δώνη στον «κυανόλευκο» πάγκο. Δεδομένη, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται η ύπαρξη διαπραγματεύσεων με προπονητή που λογίζεται ως «δύσκολη περίπτωση».

Στο Περιστέρι είχαν κάνει μια... άλφα προεργασία, ούτως ώστε να μην μείνουν εντελώς ξεκρέμαστοι στην περίπτωση που προέκυπτε οποιουδήποτε είδους απρόοπτο με τον Γιώργο Δώνη. Όπως και προέκυψε... Το εύκολο θα ήταν να αραδιαστούν καμιά δεκαπενταριά

ονόματα, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και να κατραγραφούν όσοι αυτοί την περίοδο δεν εργάζονται σε κάποια ομάδα.

Οι πληροφορίες του Onsports αναφέρουν ότι ο Ατρόμητος διαπραγματεύεται με προπονητή που θεωρείται «μεγάλο όνομα», «δύσκολη περίπτωση» και τεχνικός με «υψηλό κασέ». Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι αρχικά, θα πρέπει να αποκλειστούν αρκετοί αν όχι οι περισσότεροι, από αυτούς που έχουν δει και θα δουν την Πέμπτη και τις επόμενες μέρες το φως της δημοσιότητας. Από την άλλη, βέβαια, επειδή δεν είναι δεδομένη η επίτευξη συμφωνίας με τον νούμερο ένα στόχο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η στροφή (αργότερα) σε πιο προσιτό «όνομα».

Ο αντικαταστάτης του Δώνη, πάντως, δεν θα γίνει γνωστός στο πολύ κοντινό μέλλον και μάλλον θα πρέπει να κάνουν κάποιες μέρες υπομονή και οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι της διοίκησης... Η οποία έχει τη γνώση ότι στις τάξεις του κόσμου υπάρχει μια δόση ανησυχίας (ο Δώνης είχε κερδίσει τους οπαδούς του Ατρομήτου, κάτι απόλυτα φυσιολογικό...) και ότι όλοι περιμένουν κάτι... φανταχτερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα