Ατρόμητος: Χτύπησε ο Επστάιν, προλαβαίνει την Τούμπα

Είχε που είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα ο Γιώργος Δώνης, ήρθε κι ο τραυματισμός του Επστάιν να δημιουργήσει... έξτρα ανησυχία ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα σήμερα να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Οπως πάντως πιστεύουν στον Ατρόμητο, ο Επστάιν θα προλάβει να αποθεραπευθεί μέχρι την Κυριακή, όταν και οι Περιστεριώτες θα δώσουν το τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σε

αντίθεση με τον Επστάιν, πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά ο Έντου Μπρίτο, ο οποίος και σήμερα έκανε θεραπεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν ο Κώστας Μήτρογλου λόγω της κλήσης του από τον Φερνάντο Σάντος. Ο «Μητρογκόλ» δεχόταν απανωτά συγχαρητήρια από συμπαίκτες και τεχνικό τιμ και ήταν εμφανώς χαρούμενος από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη. Ανάλογα χαρούμενος ήταν και ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Νέων για την elite round του EURO 2012. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Δανία από τις 23 έως τις 28 Μαΐου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα