«Εγώ αποχωρώ, το πλάνο ισχύει»

19:52 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Κόντης δεν κάνει πίσω στην απόφασή του να φύγει από τον Άρη, ωστόσο, τονίζει δηλώσεις του στον «Libero» πως θα υπάρξει το πλάνο της επόμενης ημέρα με δικές του προσπάθειες.
«Το πλάνο θα ισχύσει. Θα υπάρξει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο ανανεωμένο και άνθρωποι που θα στελεχώσουν τον Άρη και θα τον οδηγήσουν σε διαφορετικούς δρόμους από αυτούς που οι επιταγές των καιρών τον φέρνουν. Εγώ δεν θα είμαι. Δε με εκφράζει ο τρόπος λειτουργίας, όχι η Λέσχη σαν Λέσχη, αλλά οι αντιπαραθέσεις και οι αντεγκλήσεις. Εγώ πάντα σεβάστηκα ακόμα και κάποιους που

λένε αρλούμπες. Το πλάνο θα το παρακολουθώ από κοντά. Μπορεί να μην είμαι στα γραφεία. Στο θέμα του διαμοιρασμού των αρμοδιοτήτων, στο θέμα των ατόμων, στης στελέχωσης ομάδας, αδειοδότησης... Ισχύει το αποχωρώ και το ότι στηρίζω ένα πλάνο. Δε μπορώ να παρατήσω κάτι το οποίο παρακολουθούσα. Είμαι επαγγελματίας. Στον Άρη είχα μία συμβατική σχέση. Δεν θα αμείβομαι από τον Άρη. Ανίκανος είμαι; Έχω να κάνω και άλλες δουλειές. Είμαι ικανός. Το επάγγελμά μου του καπετάνιου μπορώ να το ασκήσω.. Άνα μπορέσουν να κάτσουν αυτοί ένα 24ωρο στη λαμαρίνα ας με πουν και μούτσο. Ο Κόντης είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι να έχει ο Άρης επόμενη μέρα».

Για την αποχώρησή του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης: «Τόσο καιρό ακούγαμε από μερίδα ανθρώπων να λέει ότι ο Κόντης είναι ο φραγμός στον Άρη. Τους έδωσα τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ενωθούν αυτοί που νόμιζαν ότι είμαι με τον SUPER-3 και είναι άνθρωποι αφοσιωμένη στην ομάδα τους, έλεγαν ότι είμαι συνέταιρος με τον Σαουρίδη. Έδωσα δυνατότητα να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ένα πλάνο είτε να παρουσιάσουν το δικό τους πλάνο από τη στιγμή που έφυγε ο «κακός δράκος». Δε βλέπω όμως να γίνεται αυτό. Κάποιοι άλλοι με κατηγορούν ακόμα και τώρα που έφυγα. Όλα αρλούμπες αλλά επί της ουσίας μηδέν. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από τον Άρη και δεν τα διατυμπανίζουν. Και κοντά μας και μακριά. Δέκα ομάδες έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα από τον Άρη. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Παρόλα αυτά βλέπετε σε ομάδα που λέει η εφορία αν δεν πληρώσεις μία τεράστια ρύθμιση σε 10 μέρες θα σου επαναφέρει ένα τεράστιο χρέος 100 εκατομμυρίων. Να εστιάσουν την προσοχή ακόμα και αντιπάλων του Άρη. Στο διάστημα αυτό μάνατζερ, δικηγόροι προσέγγιζαν σαν λύκοι τους παίκτες του Άρη. Επειδή ήταν επιρρεπείς τους έβαζαν να κάνουν προσφυγές. Βλέπαμε το αστείο για 100 και 200 χιλιάδες να ζητάνε πολλαπλάσια των συμβολαίων τους».

Για την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη: «Ο Σηφάκης θα έπρεπε να ανάψει λαμπάδα στον Άρη και ζητάει τώρα 900.000 ευρώ. Εγώ είχα πάει να τον πάρω και μου έλεγε για την ευκαιρία του Άρη. Πιστεύω ότι υπήρξε μία αρχή που έγινε με μία διαμάχη με τον κόσμο από τότε που υπήρξε επεισόδιο μετά από ένα παιχνίδι και κάποιοι είχαν πει κάτι στους παίκτες, υπήρξαν κάποιες δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά κάποιες άλλες δηλώσεις δημιούργησε ένα κλίμα που επιδεινώθηκε μετά τον τραυματισμό και το ότι δεν έπαιζε. Άκουσα ότι θα μπορούσαμε να

Keywords
Τυχαία Θέματα