Μέλκας: «Με τέτοιους αριθμούς δεν κερδίζεις»

«Οι αριθμοί φανερώνουν γιατί χάσαμε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο από τα τρία σετ του παιχνιδιού», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΟΚ απέδωσε την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Φοίνικα ο Γιάννης Μέλκας:

«Οι αριθμοί φανερώνουν γιατί χάσαμε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο από τα τρία σετ του

παιχνιδιού. Ο Φοίνικας έπαιξε όπως τον περιμέναμε, ενώ εμείς αν και είχαμε την απουσία του Μπορόβνιακ, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε ενώ χάσαμε στην πορεία του παιχνιδιού με τράβηγμα και τον Παπαδημητρίου. Για αυτό και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας αλλά και να έχω συζητήσεις με τα παιδιά», είπε απογοητευμένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Πήραμε αυτό που θέλαμε μετά από μία ήττα που στενοχωρήσαμε τους φιλάθλους μας. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ηρακλή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας ταιριάζει η Θεσσαλονίκη όπου κερδίσαμε και τις δύο φορές που ήρθαμε και έχουμε μέχρι στιγμής τέσσερις εκτός έδρας νίκες να κερδίζουμε και μπροστά στους φιλάθλους μας..», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Νεόφυτος και κατέληξε: «Δεν ήθελα να το πω μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ως δικαιολογία αλλά πληρώσαμε την κούραση των παικτών μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα