Ας σταματήσουν οι χοροί και οι χορογραφίες…

Οι χορογραφίες αποτελούν μοναδικό θέαμα για τους οφθαλμούς, εξιτάρουν τη φαντασία και δημιουργούν εικόνες που μένουν στο υποσυνείδητο!

Με ή χωρίς εισαγωγικά, οι χορογραφίες μαγνητίζουν το βλέμμα, καθηλώνουν τον θεατή, εμπλουτίζουν το… γεγονός. Όποιο κι αν είναι αυτό…

Τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, στα γήπεδα της Super League, οι παίκτες του Παναθηναϊκού υιοθέτησαν αυτή τη... δεξιότητα, πανηγυρίζοντας ορισμένα

από τα γκολ που έχουν σημειώσει.

Όπως αυτό του Μπουμσόνγκ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Χάρμα οφθαλμών η χορογραφία του Γάλλου με τον Κουίνσι και τον Σαριέγκι, αλλά η συνέχεια, συνοδεύτηκε από… καρσιλαμά.

Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα, είχαν κέφια και χόρεψαν… συρτάκι. Στη Θεσσαλονίκη όμως έμειναν με τα κέφια και τα γούστα για νέα πανηγύρια, αφού όπως αποδείχθηκε, ο Άρης τους… χόρεψε στο ταψί.

Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε λοιπόν για τον Παναθηναϊκό! Η ανέλπιστα πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα, μετά τον καλοκαιρινό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φρενάρει με τρόπο απότομο.

Η πανάξια νίκη του Άρη στο δικό του γήπεδο, κρούει, ΚΩΔΩΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, για την ομάδα της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι χοροί, οι χορογραφίες, τα τρίγωνα και τα τακουνάκια, για το καλό όλων εκεί στην Παιανία.

Κανένας άλλωστε ΔΕΝ θέλει, ΔΕΝ κάνει κέφι, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, στο «πράσινο» στρατόπεδο, να δίνει δικαιώματα σε εκείνους που έχουν ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΤΕΙ, το λιγότερο, από τη μέχρι σήμερα ελκυστική αγωνιστική παρουσία του τριφυλλιού!

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα αφύπνιση, και αυτό είναι δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε από τη 12η αγωνιστική. Ούτε για αυτούς που προπορεύονται, ούτε για εκείνους που έχουν το κεφάλι τους, κάτω από τη «Δαμόκλειο Σπάθη» του υποβιβασμού.

Αυτό ας το καταλάβουν οι «πράσινοι», όσο είναι καιρός. Για να μην φτάσουν πρόωρα, να σέρνουν, ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ…

Υ.Γ.1: Ο Στέφανος Καπίνο, σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, έδειξε το μεγάλο ειδικό βάρος που διαθέτει, σαν αυτό που πρέπει να έχει ο εκάστοτε τερματοφύλακας, που υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.2: Η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Οι εξετάσεις στη… μετάφραση, θα είναι καθοριστικές για μερικούς, μερικούς…

Keywords
Τυχαία Θέματα