Στον αστερισμό του Αλ Μπάντι

Όπως αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα για πολλούς λόγους. Γιατί πρώτον ήταν κακός, γιατί δεύτερον μέτρησε ένα γκολ οφσάιντ των γηπεδούχων και τρίτον γιατί ένα παιδάκι από τα Τρίκαλα άφηνε την κλωτσιά να πηγαίνει σύννεφο.

Το πράγμα αγριεύει για ακόμη μία φορά με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό

και τα ΜΜΕ του. Και άντε τα οπαδικά πουλάνε Ολυμπιακό και τα κατανοώ. Τα υπόλοιπα δεν έχουν απολύτως καμία δικαιολογία για τις πλάτες που βάζουν πάλι.

Όσο εμείς είμαστε στο Λονδίνο και μέσα στη τρελή χαρά, ο Βασσάρας καθαρίζει τον Κύρκο γιατί … έσφαξε τον Ολυμπιακό στη Τρίπολη. Το παιχνίδι το είχα δει και σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό. Ήταν μία από τις καλύτερες διαιτησίες ενός μέτριου διαιτητή.

Η φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, αυτό το και καλά πέναλτι στον Αβραάμ, είναι ίδια ακριβώς με εκείνη κάποτε στη Καβάλα όπου ο Αλεξανδρής παίρνει φόρα και βουτάει στο κενό, κάνοντας λες και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ. Τότε που άσπρισε το μουστάκι του Παράσχου.

Το μήνυμα πέρασε άμεσα και το Σάββατο, την ώρα που γράφω, χαζεύω και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, γιατί οι Αγρινιώτες μου αρέσουν σαν ομάδα. Πίστευα πως μπορούνε να κάνουν ζημιά. Στο ημίχρονο αγανάκτησα αφού ο Αλ Μπάντι που έστειλε ο Βασσάρας στο Καραϊσκάκη, μόνο τάκλιν στον Θεοδωρίδη δεν έκανε. Όχι τον Σάββα. Τον Γιώργο.

Όσον αφορά το τυπάκι που στο πρώτο ημίχρονο έκοβε τα οφσάιντ και στο δεύτερο τα άφηνε, κάτι φορά που σήκωνε το σημαιάκι του προς όφελος των γηπεδούχων, είχε ένα βλέμμα ικανοποίησης, μία αίσθηση πως θα κάνει καριέρα.

Φεύγω το πρωί της Κυριακής για Γιάννενα και περιμένω να δω αν ο Αρετόπουλος θα σεβαστεί τον ΠΑΟΚ έστω και μετά από μία επική νίκη. Αστειότητες. Έχουν έναν Αλβανό τα Γιάννενα ονόματι Βίλα. Στο τρίτο τάκλιν από πίσω δέχεται την πρώτη κίτρινη. Το παιχνίδι πήγε στη κλωτσιά και άντε βγάλε άκρη μέσα στον βούρκο.

Παίκτες με καλή τεχνική δεν μπορούσαν να παίξουν στους Ζωσιμάδες, ο Αρετόπουλος και αυτός ο βοηθός από την εξαιρετικά κοντινή μας Καστοριά, ο Δημητριάδης έχασε το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Μπακαγιόκο, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία έστηνε τη μπάλα γύρω από την εστία του Κρέσιτς και ο μέτριος ΠΑΟΚ, όσο μέτριος βέβαια ήταν και ο Ολυμπιακός, άφησε δύο βαθμούς στη κυρά Φροσύνη.

Διαιτητές εξαφανίζονται από τους πίνακες χωρίς λόγο, άλλοι μένουν ενώ τα έχουν κάνει μπ...λο, εισαγγελείς πηγαίνουν σπίτια τους επειδή… μιλάνε, ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα στο χάλι που δημιουργείται και κανένας δεν μπορεί να φιλτράρει το τι ακριβώς θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Με το κοινό εξαγριωμένο και κουρασμένο από τις τακτικές του Ολυμπιακού, το ξέσπασμα είναι θέμα χρόνου. Για να φτάσει ακόμη και ο πολύ μετριοπαθής Ζαγοράκης να βγάλει ανακοίνωση κατά της κατάστασης που δημιουργείται, μάλλον και αυτός κατάλαβε πως με επιστολές και εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν, δουλειά δε γίνεται. Θα αναζητήσει κι άλλους τρόπους.

Ο Ολυμπι
Keywords
Τυχαία Θέματα