Αργυρούλης: «Η ομάδα αυτή έχει αρκετό μέλλον»

Ο νέος τεχνικός των Τρικάλων Νίκος Αργυρούλης παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα σε συνέντευξη τύπου και δήλωσε ενθουσιασμένος για την πρόσληψη του, ενώ παράλληλα φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Αργυρούλης επιστέφει σε γνώριμα μέρη, καθώς έχει υπηρετήσει τα Τρίκαλα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Οι αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος είναι λίγες, ωστόσο σύμφωνα με τον Λαρισαίο τεχνικό υπάρχουν ακόμα οι πιθανότητες για να

μπορέσει η ομάδα να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αργυρούλη: «Για μένα είναι τιμή το γεγονός ότι έρχομαι σε μία ομάδα και σε μία πόλη την οποία υπηρέτησα και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Έχω καλές αναμνήσεις και όταν μου έκανε την πρόταση ο πρόεδρος, δίνοντας μου αυτή την τιμή, ένα πράγμα σκέφτηκα: το γεγονός ότι ήξερα τους περισσότερους παίκτες και θεωρώ ότι έχουν το ταλέντο και την ικανότητα και δε θα απαντήσω γιατί είναι πρώτοι, δεύτεροι ή τέταρτοι. Εκείνο που βλέπω μέσα από κάποιες συγκυρίες και το πρόγραμμα που είδα, είναι ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα απλά να είμαστε εμείς στο απόλυτο 100%. Εγώ λοιπόν ευχαριστώ τον πρόεδρο και κατανοώ τα οικονομικά κοινωνικά προβλήματα, ή την πικρία των φιλάθλων για τα προηγούμενα χρόνια είναι όμως μία ομάδα την οποία ο κόσμος πρέπει να τη δει με αγάπη και σεβασμό, είναι μία ωραία προσπάθεια. Τα τρία τέταρτα των ποδοσφαιριστών προέρχονται από εδώ γύρω, είναι ταλαντούχοι, αρκετά νέοι και αυτή τη φιλοσοφία έχω και λαμβάνω. Ότι η ομάδα είναι Τρίκαλα και όχι Πετρωτό. Αντιπροσωπεύει την πόλη και την ιστορία και ο κόσμος θα έπρεπε να τη δει πιο ζεστά. Ακόμη και εσείς οι δημοσιογράφοι. Και νομίζω ότι η ομάδα αυτή έχει αρκετό μέλλον. Το αν θα πάρει την κατηγορία θα εξαρτηθεί από τις συγκυρίες».

Όσο αναφορά το ματς με το Μεσολόγγι σχολίασε: «Το περίεργο από τις δύο μέρες που ήρθα σε επαφή με τους παίκτες, είναι ότι δεν πολυπιστεύουν στην ικανότητά τους, όταν θα είναι αντιμέτωποι με μια άλλη ομάδα. Εγώ βλέπω την ομάδα μας, έχει την ταχτύτητα, είναι παίκτες με πλούσιο ταλέντο και μέσα από κάποιες λεπτομέρειες, το κίνητρο, αλλά και το ότι παίζουμε στην έδρα μας, φαντάζομαι ότι στον αγώνα με το Μεσολόγγι όλα θα πάνε καλά, θεωρητικά πάντα. Αλλά τα ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες μας. Πόσο καλά θα βγει στο γήπεδο αυτό και αυτό προσπαθώ, τα παιδιά να πιστέψουν περισσότερο και έτσι θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το αν η συμφωνία αφορά μόνο το τρέχον πρωτάθλημα απάντησε: «Αποκλειστικά για τα 7 παιχνίδια, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις, αν η συγκυρία μας δώσει την κατηγορία, θα είναι ότι καλύτερο για τα Τρίκαλα, αν όχι να θέσουμε τις βάσεις προκειμένου του χρόνου, με τον πρόεδρο να είναι υπεύθυνος, να ξέρουν τι θα κάνουν. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω. Ήταν φοβερά δύσκολο αυτό, γιατί είναι μία ομάδα με τέσσερις βαθμούς πίσω, έχει δύο ντέρμπι εδώ μέσα, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά και το τι είναι η ομάδα και πόσο πισ

Keywords
Τυχαία Θέματα