Απόβαση της Κέρκυρας στο Μάλεμε 3-0 τον Πλατανιά

Χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, η Κέρκυρα επιβλήθηκε 3-0 του Πλατανιά στο γήπεδο του Μάλεμε, και προκρίθηκε στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Φαίακες είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, επιδεικνύοντας σοβαρότητα και εμπειρία.
Ο Πλατανιάς μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να εκδηλώσει επιθέσεις στα πρώτα 20 λεπτά.

Σε αυτό το διάστημα

οι κρητικοί είχαν ρυθμό, ήταν κινητικοί, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Αναστασόπουλου.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, επέβαλλε το ρυθμό της και μέσα σε 10 λεπτά, σημείωσε δύο γκολ, βάζοντας τα θεμέλια για την πρόκριση στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 53΄με τον Μπάρκογλου με το οποίο ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι και στη συνέχεια κατέβασε ρυθμούς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων ο Πλατανιάς, ασκώντας πίεση στους Φαίακες.

Η ομάδα των Χανίων, έψαξε το γκολ για να σώσει τα προσχήματα και να προασπίσει το γόητρό της, φτάνοντας πολύ κοντά στην επίτευξή του, δύο φορές με τον Μιρτσέτα και μία με τον Μαραγκουδάκη.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-3), πάντως, κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, με την Κέρκυρα να παίρνει άξια το εισιτήριο της πρόκρισης στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα