Ο Πανσερραϊκός επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Εργοτέλη στην παράταση και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά τον Λεβαδειακό, ο Εργοτέλης έγινε η δεύτερη ομάδα της Super League που αποκλείεται από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ηττήθηκε στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 0-1, στην παράταση. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Παύλου Δημητρίου πέτυχε ο Ντα κόστα στο 109'.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος,

χωρίς όμως να μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

Οι παίκτες του Καραγεωργίου δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, η υπεροχή τους ήταν φλύαρη και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία στο τέρμα του Κουτζαβασίλη. Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει σκορ.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε ορεξάτος το δεύτερο μέρος, δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες του Εργοτέλη. Ωστόσο, η ομάδα της Super League... ξύπνησε μετά από μία ώρα αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, με τον Βίσιο να αστοχεί από κοντά.

Στο 64', ήταν η σειρά του Φραγκουλάκη να απειλήσει, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ και τους Πανσερραϊκό και Εργοτέλη να οδηγούνται στην παράταση.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου βελτιώθηκε αισθητά στο έξτρα ημίωρο της παράτασης και άγγιξε το 1-0 στο 108', όταν ο Γκούρτσας σημάδεψε το δοκάρι του Πίρσον. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τον Εργοτέλη και δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 109', ο Ντα Κόστα, με κοντινή προβολή, νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έγραψε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Ο Τζανακάκης προσπάθησε να ισοφαρίσει για την ομάδα της Κρήτης στο 118', αλλά ο Κουτζαβασίλης κράτησε το 1-0 για την ομάδα του, αφού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τα Λιοντάρια κράτησαν τελικά το υπέρ τους 1-0 μέχρι την λήξη της παράτασης και πήραν μία σπουδαία νίκη, που τους δίνει την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (69' λ.τ Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Μουσικάκης (58' Ντα Κόστα), Βουτσιάς, Τσαούσης (107' Γκούρτσας), Στεφανίδης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης, Σίλβα Ζούνιορ (27' Μπέτο, 68' Ολίσε), Ρέντζας (90+3' Τζανακάκης), Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Σασιασβίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα