Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Ατρόμητο!

Η μεγαλειώδης πρόκριση του Ατρομήτου στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη στην παράταση επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, «ανάγκασε» τον φίλαθλο κόσμο της περιστεριώτικης ομάδας να… σπεύσει στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου ν’ αποθεώσει τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες του! Τους θριαμβευτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή!

Περισσότεροι από πενήντα φίλοι του Ατρομήτου

βρέθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας και υποδέχτηκαν με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα την αποστολή της περιστεριώτικης ομάδας, η οποία επέστρεψε αεροπορικώς από την συμπρωτεύουσα μετά την εμφατική της πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου εις βάρος του ΠΑΟΚ!

«Έκανες τη Τούμπα άνω-κάτω, Εντουάρντο-Εντουάρντο!» (σ.σ. σύνθημα αφιερωμένο εξαιρετικά στον Μπρίτο, σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ατρομήτου), «Ατρομητάρα φέρε μας το κύπελλο!» και «Έφτιαξες ομάδα που… πωρώνει, Γιώργο Δώνη!» (σ.σ. δεν χρησιμοποίησαν αυτό ακριβώς το ρήμα οι φίλοι του Ατρομήτου, αλλά ο νόμος περί Τύπου δεν μας επιτρέπει να μεταφέρουν αυτολεξεί το σύνθημά τους!)

Οι παίκτες του «αστεριού» έμοιαζαν σαστισμένοι, καθώς μάλλον δεν περίμεναν τέτοια υποδοχή, η ικανοποίηση ωστόσο, ήταν «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπά τους. Παίκτες και φίλαθλοι αναχώρησαν μαζί με προορισμό τις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου στο «Μαζαράκη», όπου - σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports - βρίσκονται από νωρίς περισσότεροι από 250 οπαδοί της περιστεριώτικης ομάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα