Τζώνης: «Δεν θα αφήσουμε το Ρουφ να γίνει έρμαιο»

Για τον ΠΑΟ Ρουφ, τη διαιτησία, το πρωτάθλημα της football league 2, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με τα διοικητικά της αθηναϊκής ομάδας μίλησε ο Στέλιος Τζώνης.

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε ακόμη στο περασμένο παιχνίδι με αντίπαλο την Καλαμάτα,

όπου η αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ, σύμφωνα με τον ίδιο, έζησε κλίμα βίας και τρομοκρατίας, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Τζώνη:

Μετά από 7 αγωνιστικές ποια είναι η εικόνα που έχετε για το πρωτάθλημα;

«Κοιτάξτε πιστεύω ότι όλες οι ομάδες λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουν. Κάποιες έχουν αποκτήσει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων, αλλά με τις ανατροπές που γίνονται κάθε αγωνιστική, είναι δύσκολο να προβλέψεις το πρωταθλητή το ποιοι θα πάνε στα μπαράζ και ποιοι θα πέσουν. Όλοι είναι μέσα στο κόλπο».

Για την ομάδα μας το Ρουφ;

«Εμείς κάναμε και κάνουμε ένα τιτάνιο αγώνα να κρατηθούμε στο ύψος του ονόματος της ομάδας. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Αυτό όμως που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι έχουμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές που καθοδηγεί την ομάδα μας όπως πρέπει και έχει τον τρόπο να βγάζει το καλύτερο από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η ομάδα».

Μετά τη παραίτηση Βασιλείου τι;

«Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ υπήρχε υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει όσο συνεχίζουν να πλαισιώνουν τη Διοίκηση άνθρωποι σαν το Βασιλείου. Ο Δημήτρης παραμένει στο Δ,Σ, ως αντιπρόεδρος. Εξάλλου φέτος το μοντέλο διοίκησης της ΠΑΕ είναι διαφορετικό από τα παραδοσιακά του τύπου “ένας πρόεδρος –μια ομάδα.

Εμείς που έχουμε αναλάβει τη διοίκησης της ΠΑΕ πρώτα από όλα αισθανόμαστε σύντροφοι στον ίδιο αγώνα. Η σχέση μας στηρίζεται στην φιλία και στην αλληλοεκτίμηση. Δεν υπάρχει χώρος ούτε για αριβίστες ούτε για ματαιόδοξους “όσα φράγκα και αν κουβαλάνε !!!”.Πρόσφατα στο Δ.Σ και στη παρέα μας προστέθηκε ένα νέο μέλος – “στρατιώτης” ο Μανώλης ο Βοργίδης. Είναι ένα πολύ αξιόλογος άνθρωπος , φίλος , γνώστης του ποδοσφαίρου και με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς όπως και οι υπόλοιποι».

Τι γνώμη έχετε για τον αγώνα της Καλαμάτας;

«Στον αγώνα αυτό συνέβησαν γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο αλλά ούτε και την ιστορική Καλαμάτα. Εμείς έχουμε δώσει τρεις αγώνες στην έδρα μας για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο. Αισθανόμαστε χαρά τιμή και ευθύνη να φιλοξενούμε ομάδες ειδικά από την επαρχία. Πάντα προσφέρουμε ότι μπορούμε ούτως ώστε να μην έχουν κανένα παράπονο. Αν και οι δύο από αυτές μας κέρδισαν (Ζάκυνθος, Μαγούλα) κανείς δεν διανοήθηκε να πράξει το παραμικρό εις βάρος ποδοσφαιριστών συνοδών και οπαδών τους. Αυτό δεν είναι αδυναμία είναι σωφροσύνη… Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια της πολιτείας, αλλά και της ΕΠΟ για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς στην Καλαμάτα η αποστολή της ομάδας έζησε κλίμα βίας και τρομοκρατίας (δύο φορές διεκόπη το ματς και μετά τη λήξη δεν μπορούσε να μπει η ομάδα στα αποδυτήρια). Είχαμε

Keywords
Τυχαία Θέματα