Απόπειρα δολοφονίας του Obama από τον... Χριστό

Ένας ερασιτέχνης μαχητής ΜΜΑ πραγματοποίησε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του προέδρου των Η.Π.Α., Barack Obama, τον οποίο θεωρεί... Αντίχριστο.

Πρόκειται για τον Oscar Ramiro Ortega-Hernandez, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του... Ιησού Χριστό. Το όνομα του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού πλην της... θεϊκής του ιδιότητας προσπάθησε με απίθανο τρόπο να δολοφονήσει τον πρόεδρο

της χώρας του.

Ο μεξικανικής καταγωγής άνδρας έχει δηλωθεί αγνοούμενος από τις 31 Οκτωβρίου, ενώ το αυτοκίνητο του βρέθηκε παρατημένο έξω από τον Λευκό Οίκο. Από εκεί προσπάθησε να πυροβολήσει τον Obama. Το κακό, για αυτόν, είναι ότι οι σφαίρες προσέκρουσαν στα αλεξίσφαιρα τζάμια του κτιρίου, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος ήταν στην Χαβάη με την σύζυγο του για ολιγοήμερες διακοπές.

Αφού αποκαλύφθηκε η ενοχή του, ο Ortega, o οποίος έχει δώσει ένα ματς, ερασιτεχνικού επιπέδου, ΜΜΑ, δεν προσπάθησε να κρυφτεί. Αντίθετα δημοσίευσε βίντεο στο YouTube, στο οποίο παρακαλά γνωστή παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης να τον δεχθεί στην εκπομπή της. Εκεί σκοπεύει να μιλήσει σαν... Ιησούς Χριστός, αφού θεωρεί τον εαυτό του απεσταλμένο του Θεού.

Keywords
Τυχαία Θέματα