Απογοητευμένος ο Νταλγκλίς

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δήλωσε απογοητευμένος από τους ποδοσφαιριστές του μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Σουόνσι στο «Άνφιλντ».

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο γήπεδό της, η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έμεινε στην ισοπαλία. Έτσι έχει υποχωρήσει αισθητά στην βαθμολογία και δεν μπορεί να κάνει λόγο για πρωταθλητισμό.

Μετά το ισόπαλο 0-0 με την Σουόνσι στο «Άνφιλντ», ο τεχνικός των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς εμφανίστηκε απογοητευμένος από τις προσπάθειες των παικτών του.

«Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε

και όπως μπορούσαμε στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι. Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτό που είδα από τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε και το γεγονός πως οι αντίπαλοι πάλεψαν και κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό για τον οποίο μόχθησαν. Πρέπει να καθίσουμε και να εντοπίσουμε τα λάθη της εμφάνισής μας, προκειμένου να μην παρουσιαστούμε ποτέ ξανά όπως στο ματς με τη Σουόνσι», είπε.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα