Απόδραση από το Ντένβερ για Λέικερς!

08:07 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά με τους Ντένβερ Νάγκετς, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των play offs του ΝΒΑ, μέσα στο σπίτι τους έχουν οι Λ.Α. Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν 92-88 των «σβόλων» στο «Πέπσι Σέντερ», κάνοντας το 3-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο το οποίο και έκλεισαν προηγούμενοι με 6 πόντους (51-45), ωστόσο στο τέλος ήταν η εμπειρία, το ταλέντο, αλλά και ένας απρόσμενος ήρωας που ακούει στο

όνομα Στιβ Μπλέικ (σημείωσε 8 κρίσιμους πόντους στο 4ο δωδεκάλεπτο), τα οποία έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Λιμνανθρώπων.

Με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο και το προβάδισμα να αλλάζει χέρια 18 φορές, η αναμέτρηση μοιραία οδηγήθηκε σε φινάλε θρίλερ, το τέλος του οποίου βρήκε τους Νάγκετς να αποχωρούν με σκυμμένο κεφάλι και αρκετά παράπονα για τη διαιτησία. Αποκορύφωμα ένα… σώριασμα του Γκαλινάρι στο παρκέ εξαιτίας ενός δυνατού σκριν του Γκασόλ το οποίο οδήγησε σε εύστοχο ελεύθερο τρίποντο του Σέσιονς για το 89-86, πριν ο Μπλέικ με νέο τρίποντο, 20 δευτερόλεπτα πριν την τελευταία κόρνα, ουσιαστικά βάλει ταφόπλακα στα όνειρα τους για το 2-2 και ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση δε μέτρησε ποτέ ένα καλάθι του Μίλερ ο οποίος χρεώθηκε με goaltending.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, ποιος άλλος από τον Κόμπε Μπράιαντ ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, αλλά 10/25 σουτ, ενώ ο Πάου Γκασόλ πρόσθεσε άλλους 13 πόντους, κατεβάζοντας και 9 ριμπάουντ. Αυτός τους ηττημένους οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι Ντανίλο Γκαλινάρι με 20 πόντους και Αντρέ Μίλερ με 15.

Επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/05, 5:30) στο «Στέιπλς Σέντερ» του Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα