Αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Καλαμάτα

Η διοίκηση της Καλαμάτας παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στο ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ της ομάδας σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι διοικούντες την Καλαμάτα έφαγαν, ήπιαν και είχαν την ευκαιρία να τα πουν στην τελευταία τους ομαδική συνάντηση για τη φετινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας»,

Γιώργος Ράλλης, μίλησε στους παίκτες τονίζοντάς τους ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου, επειδή δεν ανέβηκε η ομάδα στην Football League. Εμφανίστηκε, εν τούτοις, σίγουρος ότι ο στόχος θα επιτευχθεί τη νέα σεζόν.

«Ψηλά όλοι το κεφάλι, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Μπορεί να μην ανεβήκαμε φέτος στην Β’ Εθνική, όμως είμαστε Μαύρη Θύελλα! Είμαστε μεγάλη ομάδα και του χρόνου θα είμαστε πρωταθλητές. Καλό καλοκαίρι σε όλους και να είστε σίγουροι πως άμεσα η διοίκηση θα είναι συνεπής και στο υπόλοιπο των οικονομικών υποχρεώσεών της απέναντί σας», είπε ο Γιώργος Ράλλης σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportstonoto.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Καλαμάτας, Γιώργος Μπένος, ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία που είχαν, ενώ έδωσε το πρόγραμμα προπονήσεων στους παίκτες για να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Απών από το αποχαιρετιστήριο δείπνο ήταν ο Νίκος Πετρουζέλης, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα