Απίστευτος Ιρλανδός... λαθρο-οπαδός

Ο όρος «λαθρο-οπαδός» είναι μάλλον αδόκιμος, ωστόσο περιγράφει στο 100% την περιπέτεια, αλλά και την εξυπνάδα ενός Ιρλανδού οπαδού που ταξίδεψε στην Εσθονία για να δει την ομάδα του.

Ο Κόνορ Κάνιγχαμ είναι τρελαμένος με την Εθνική Ιρλανδίας την οποία παρακολουθεί ανελλιπώς. Την περασμένη εβδομάδα, έψαχνε τρόπο να ταξιδέψει στο Τάλιν για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Εσθονία, το πρώτο ματς δηλαδή για τα πλέι οφ του Euro 2012. Μαζί με την παρέα του έκαναν το ταξίδι, το θέμα, όμως, είναι ότι δεν έβρισκαν τρόπο

να μπουν στο γήπεδο καθώς τα εισιτήρια ήταν πολύ ακριβά. Το πώς τελικά τα κατάφερε και είδε τον αγώνα παρέα με τον προπονητή της Εσθονίας, το διηγήθηκε στα βρετανικά ΜΜΕ. Απλά, απίστευτος, όπως θα διαπιστώσετε.

«Μια παρέα 10 ατόμων ξεκινήσαμε από την Ιρλανδία κάνοντας ένα μεγάλο και περίεργο ταξίδι. Από το Λονδίνο πήγαμε στη Στοκχόλμη, από εκεί στη Ρίγα και καταλήξαμε στο Τάλιν. Μας πήρε τουλάχιστον 24 ώρες αλλά άξιζε τον κόπο, αφού νικήσαμε 4-0. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν πολύ υψηλή και όσο πλησίαζε η ώρα έναρξης του αγώνα, τόσο αυξανόταν η αγωνία μας. Πιστεύαμε ότι δεν θα τα καταφέρναμε, καθώς δοκιμάσαμε να μπούμε από τη θύρα των δημοσιογράφων, αλλά μας πήραν είδηση.

Κάποια στιγμή είδα μια πόρτα ανοικτή και δεν έχασα χρόνο. Μπήκα και το πρώτο πράγμα που βρήκα μπροστά μου ήταν μια στολή της Εθνικής Εσθονίας. Τη φόρεσα, άρπαξα μια τσάντα γεμάτη μπάλες και μπήκα μέσα στο γήπεδο. Δεν ήξερα προς τα που να κατευθυνθώ για να μην με πάρουν χαμπάρι και τελικά αποφάσισα να καθίσω κοντά στον πάγκο της Εσθονίας. Χωρίς να το καταλάβω, στεκόμουν δίπλα στον προπονητή τους! Κάποια στιγμή, αφού είχε ξεκινήσει ο αγώνας, κάποιος υπεύθυνος της UEFA με υποψιάστηκε και μου ζήτησε να απομακρυνθώ. Ωστόσο δεν μου είπε να βγω εκτός γηπέδου και απλά κάθισα λίγο πιο δίπλα. Πέρασα φανταστικά, δεν μπορούσα να ελπίζω σε καλύτερο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα