Αντωνίου: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη θέση»

21:03 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την πρώτη θέση στα δύο εναπομείναντα ματς είναι στον Πανηλειακό, όπως τόνισε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ζακύνθου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου δήλωσε ότι ο Πανηλειακός χρειάζεται ακόμη έναν πόντο για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι στο ματς του Πύργου με τον ΑΟ Γλυφάδας οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι οι νικητές:

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, που ειδικά μετά τον ερχομό του κ. Γέφτοβιτς, αλλά και την απόκτηση του Κυπαρίσση, ήταν πολύ καλή,

και επικίνδυνη εκτός έδρας. Εμείς είχαμε και απουσίες για μια ακόμα φορά. Μπήκαμε δυνατά, πήραμε γρήγορο προβάδισμα και είχαμε ευκαιρίες για ένα τουλάχιστον ακόμα γκολ, νωρίτερα από το δεύτερο που το πετύχαμε. Παρότι για μια ακόμα φορά αγωνιστήκαμε χωρίς φορ, με διάταξη 4-4-2 κάναμε ευκαιρίες και είμαστε αρκετά επιθετικοί.

Επειδή ως γνωστόν, έχουμε μια νεανική ομάδα, η πίεση της διατήρησης του αποτελέσματος, μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε στη συνέχεια. Πάντως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και περάσαμε έτσι πάλι πρώτοι στη βαθμολογία. Έτσι ώστε με όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο ως το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μια ακόμα φορά. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση, αν και φαβορί παραμένει ο Απόλλωνας, γιατί έχει να δώσει ένα ματς περισσότερο. Εμείς και δεύτεροι να βγούμε, έχω ξαναπεί, θα είμαστε σαφώς επιτυχημένοι. Η δεύτερη θέση, ουσιαστικά έχει "κλειδώσει", αφού και μαθηματικά θέλουμε έναν ακόμα βαθμό αν χρειαστεί.

Θα τα δώσουμε πάντως όλα ξαναλέω ως το τέλος για την πρώτη θέση, στα δύο ματς που μας απομένουν. Ευχαριστούμε αυτούς τους λίγους φιλάθλους της ομάδας που ήρθαν σήμερα. Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, αλλά... Εμείς ευχαριστούμε αυτόν τον κόσμο για τη συμπαράσταση του. Γι' αυτούς τους λίγους, όπως επίσης για τους εαυτούς μας και για τη φανέλα της ομάδας, θα παίξουμε την Κυριακή στο Πελοποννησιακό ντέρμπι με την Καλαμάτα. Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο, εύχομαι να πάρει αυτή την τρίτη θέση, περνώντας τη Γλυφάδα, την οποία εμείς στο μεταξύ μας ματς εδώ στον Πύργο θα την κερδίσουμε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα