Φραγκιάς: «Η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον»

21:03 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Κολοσσός κατάφερε να νικήσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς τον Πανιώνιο και πήρε το προβάδισμα για την 3η θέση του πρωταθλήματος, με τον Βασίλη Φραγκιά να τονίζει πως πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα σειρά.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Ρόδου τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί στο β’ ημίχρονο έκαναν μία πολύ σπουδαία προσπάθεια. Στο β’ ημίχρονο δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα γιατί χάσαμε από νωρίς τον Χαρίση. Μας επηρέασε πάρα πολύ το γεγονός ότι παίξαμε σε 12 μέρες έξι παιχνίδια, ξαφνικά καθίσαμε 10 μέρες και τώρα ξαναπαίζουμε. Είναι σα να

έχεις ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ανάβεις και σβήνεις τη μηχανή και μετά την… ανάβεις ξανά. Κάποια στιγμή θα καεί.

Είχαμε 10 μέρες προπονήσεις, είναι δύσκολο τέτοια εποχή να κρατήσεις τη συγκέντρωση σου. Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Ήταν καλό σε ποιότητα για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εμείς κάναμε το 1-0 και θα παίξουμε στην Αθήνα το Σάββατο σ’ ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, παρόλο που δεν οδηγεί σε κάποια θέση στην Ευρωλίγκα. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν την τρίτη θέση, που θα είναι μία επιβράβευση της- έτσι κι αλλιώς- επιτυχημένης χρονιάς που έχουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα