Αντωνίου: «Με νίκη κλειδώνουμε τη δεύτερη θέση»

Την άποψή του ότι την προσεχή Κυριακή (22/04) παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες του νοτίου ομίλου της Football League 2 εξέφρασε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού ευελπιστεί ότι θα γίνει ένα αρκετό καλό παιχνίδι, ενώ υποστήριξε ότι σε περίπτωση που η ομάδα του νικήσει «κλειδώνει» υπό προϋποθέσεις τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου στην ιστοσελίδα apollon1891.gr:

«Πιστεύω ότι παίζουν οι δύο καλύτερες

ομάδες της κατηγορίας… Δύο ομάδες ωστόσο, οι οποίες έχουν διαφορές… Και αυτό γιατί ο Απόλλων σχεδιάστηκε το καλοκαίρι για Β’ Εθνική με τρομερό υλικό σε ποιότητα αλλά και μικρούς. Ο Πανηλειακός από την άλλη, δημιουργήθηκε μέσα από μεγάλο ενθουσιασμό με κυρίως άγνωστα ονόματα. Παρόλα αυτά όμως, έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και σίγουρα τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με τη Γ’ Εθνική την Κυριακή θα είναι στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει ένα αρκετό καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με στόχο τη νίκη… Μας ξέρει ο Απόλλων ως ομάδα, όπως και εμείς τον γνωρίζουμε. Εύχομαι να έρθει κόσμος του Πύργου στο γήπεδο και απ’ όσο γνωρίζω θα έρθουν και Απολλωνιστές. Επίσης παρά τη σπουδαιότητα του ματς ελπίζω να κινηθεί μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι».

Για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα: «Για μένα είναι άδικο και για τις δύο ομάδες που βρέθηκαν αυτή τη χρονιά στην ίδια κατηγορία. Αν δεν υπήρχαμε εμείς ο Απόλλων θα είχε βγει ήδη και αντιστρόφως ο Πανηλειακός θα διεκδικούσε πιο εύκολα την άνοδο. Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη, αλλά παίζουμε με έναν σπουδαίο αντίπαλο. Είμαι σίγουρος όμως πως τα παιδιά θα τα δώσουν όλα…Εμείς άμα κερδίσουμε θα μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος αν και ο Απόλλων θα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, θα περιμένουμε από την πλευρά μας και την απόφαση με τις ομάδες που θα πέσουν από τη Β’ Εθνική. Με νίκη, πάντως, θεωρώ πως ο Πανηλειακός θα κλειδώσει τη δεύτερη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να σημαίνει απ ευθείας και για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα