Φύγετε να ησυχάσετε!

Πονάει η καρδιά των οπαδών του Παναθηναϊκού, με αυτά που γίνονται στην αγαπημένη τους ομάδα. Λογικό κι επόμενο, απ’ τη στιγμή που έχει φτάσει στα πρόθυρα της διάλυσης και το μόνο που συμβαίνει είναι να επικρατεί ο εγωισμός και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει και μια ομάδα. Που αποτελείται από ανθρώπους. Οι οποίοι καλά θα κάνουν να φύγουν για να σωθούν. Όσο προκλητικό κι αν ακούγεται αυτό, όσο αιρετικό αν θέλετε, είναι η πικρή αλήθεια.

Οκ, το γεγονός πως αυτά

τα παιδιά είναι απλήρωτα τόσο καιρό, το έχουν καταπιεί. Τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμη θα το καταπίνουν.

Όμως, το να φτάνουμε στο σημείο να κόβεται μέχρι και το φαγητό, αυτό πάει πολύ. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Η απόφαση να μην μείνουν στην Παιανία το βράδυ της παραμονής του αγώνα με τον Παναιτωλικό (και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και στα πλέι οφ), έχει να κάνει με την κατάντια του συλλόγου.

Παράδειγμα. Οι περικοπές, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, έχουν αγγίξει την καθημερινότητα της ζωής των αθλητών. Δηλαδή, όταν για παράδειγμα το πρόγραμμα διατροφής προέβλεπε συγκεκριμένη μέρα να τρώνε φιλέτο με μακαρόνια, αυτό έχει αλλάξει και έμειναν μόνο τα μακαρόνια!

Κι αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Κοινώς, μην πάει το μυαλό κανενός ότι δεν θέλουν να διανυκτερεύουν στην Παιανία επειδή θέλουν να... βολτάρουν Σαββατόβραδο. Το αντίθετο συμβαίνει.

Με τον τρόπο αυτό, ενισχύουν οικονομικά την ίδια την ομάδα, καθώς απ’ τη στιγμή που θα τρώνε σπίτια τους, δεν θα υπάρχουν έξοδα διατροφής. Όσο μικρά κι αν φαίνονται αυτά τα έξοδα για έναν σύλλογο, έχουν γίνει δυσβάστακτα για τον Παναθηναϊκό. Ε, συγγνώμη κιόλας.

Όσο κι αν σκεφτόμαστε ρομαντικά, όσο κι αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει, η μόνη λύση στο μυαλό αυτών των παιδιών είναι η φυγή. Και κανείς δεν μπορεί να τους πει το παραμικρό. Σε ποια ομάδα να μείνουν; Με ποιες συνθήκες; Όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για επαγγελματίες.

Επιπρόσθετα, ο Φερέιρα είχε προαποφασίσει να μην κρατήσει τους παίκτες του, πριν του το ζητήσουν αυτοί. Τι παραπάνω να πεις και τι παραπάνω να συζητήσεις; Ο κατήφορος συνεχίζεται και δυστυχώς δεν φαίνεται τίποτα απ’ το οποίο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Παναθηναϊκός, γλιτώνοντας την πρόσκρουση που θα τον «σκοτώσει».

Κι εμείς τώρα θα έχουμε απαιτήσεις το αγωνιστικό τμήμα να κάνει το χρέος του, να νικάει διαρκώς, να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και πάει λέγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα