Αντωνίου: «Είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος»

Για αλλοίωση αποτελέσματος από το διαιτητή Διαγγελάκη έκανε λόγο ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ηλυσιακό, εμμένοντας ωστόσο στην άποψή του ότι ο Πανηλειακός θα πάρει το πρωτάθλημα!

Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που ζήτησε και διαμαρτύρεται ο Πανηλειακός, τονίζοντας ότι η ομάδα «δεν έχει καμία άκρη με διαιτησίες». Τέλος, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτόχειρες, ενώ είπε για ακόμη μία φορά ότι «δεν θα περάσει κανένας από τον Πύργο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου:

«Ο

Πανηλειακός θα το πάρει το πρωτάθλημα! Ήμασταν αυτόχειρες! Χάσαμε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ηλυσιακός στη μοναδική επίθεσή του πέτυχε γκολ… Ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα… Εμείς το καλοκαίρι δεν είπαμε και δεν διαφημίσαμε μέσω εφημερίδων πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε μια νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τα 22,3 χρόνια και με προπονητή 36 χρόνων.

Είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος από το διαιτητή, το πέναλτι που δεν μας δόθηκε ήταν καθοριστικό! Ο Πανηλειακός δεν έχει καμία άκρη με διαιτησίες… Παλεύουμε μόνοι μας… Ας μας πουν, όμως, αν είναι, πως ο Πανηλειακός δεν θα βγει πρώτος, να το ξέρουμε! Δεν θα περάσει κανένας από τον Πύργο… Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα