Πριόνας στο Onsports: «Δεν πανηγυρίζουμε»

Σημαντικό χαρακτήρισε ο Αντώνης Πριόνας τον πόντο που απέσπασε ο Αστέρας Μαγούλας κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας στο Ελληνικό, ωστόσο, επισήμανε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να πανηγυρίζει ακόμη, γιατί είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός της ομάδας μέσω του Onsports εξέφρασε την άποψή του ότι η σωτηρία θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ενώ μοίρασε μπράβο στους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ,

που διατηρούν τον Αστέρα Μαγούλας σε καλό επίπεδο:

«Έγινε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε και το δικαιούμασταν περισσότερο.
Μπράβο στους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο. Δεν κάναμε τίποτα, γιατί είμαστε τελευταίοι. Είναι όμως σημαντικός ο πόντος.

Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε και η σωτηρία θα παιχτεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Ευχαριστούμε τη Γλυφάδα για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια στη διαιτησία».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έχουν δώσει ραντεβού για το σήμερα (29/03) το απόγευμα στις 18.00 στο γήπεδο της Μαγούλας, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας (2/04) με τον ΑΟΧ.

Keywords
Τυχαία Θέματα