Άντιτς: «Θέλω πρωτόγνωρες καταστάσεις και με τον Ολυμπιακό» (video)

Να ζήσει μοναδικές στιγμές με τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι η επιθυμία του Πέρο Άντιτς.

Ανάλογες στιγμές με εκείνες που έζησε με την Εθνική ΠΓΔΜ στα παρκέ της Λιθουανίας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θέλει να ζήσει και στην Κωνσταντινούπολη ο Σκοπιανός: «Δεν έχω ξαναβρεθεί σε Final 4 και είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία αυτή. Το περασμένο καλοκαίρι

έζησα πρωτόγνωρες καταστάσεις με την εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ και περιμένω πώς και πώς να το επαναλάβω και με τον Ολυμπιακό». Είπε ακόμα…

Για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά εμείς θα παίξουμε και θα τα δώσουμε όλα. Δεν θα είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε στις ικανότητές μας. Όλοι οι παίκτες έχουν βοηθήσει τη φετινή περίοδο και είναι αλήθεια πως βγάζουμε ενέργεια στο παρκέ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε με την Μπαρτσελόνα είναι να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Με απλά λόγια να κάνουμε ό,τι όλη τη χρονιά».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Final 4. Σε αυτό το επίπεδο γνωρίζονται καλά όλες οι ομάδες. Βασικός μας στόχος είναι αν ελέγξουμε το ρυθμό, από εκεί και πέρα όμως πιστεύω πως πρέπει να περιορίσουμε τους Ναβάρο και Λόρμπεκ. Αυτοί αποτελούν το 50% της ομάδας τους και καλό θα είναι να βρούμε απαντήσεις. Ο Ναβάρο νομίζω θα αγωνιστεί κανονικά, διότι κανένας παίκτης αυτού του επιπέδου δε μπορεί να απουσιάσει λόγω απλών ενοχλήσεων».

Για το εάν θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό τον Παναθηναϊκό: «Μακάρι να είμαστε και οι δύο στον τελικό, θα είναι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Όπως και να έχει, μετά το Final 4 θα παίξουμε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε είναι σίγουρο πως θα παίξουμε σε τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για τους φιλάθλους: «Θα θέλαμε να είναι μαζί μας και να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν όλη τη χρονιά. Εμείς αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι πως θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για σαράντα λεπτά».

{youtube}sA3mDcal_Uk{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα