«Άνθρακας ο θησαυρός», λένε στον ΟΦΗ

14:52 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Η καθιερωμένη, πριν από κάθε παιχνίδι, επιθεώρηση έγινε το πρωί της Τετάρτης, στο γήπεδο «Γεντί Κουλέ», ενόψει του σημερινού (4/4, 19:00) αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτή, παρά τα όσα γράφθηκαν και ακούστηκαν, δεν παρατηρήθηκε κάτι περίεργο…

Τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται πριν από κάθε

παιχνίδι που διεξάγεται στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (4/4) στο «Γεντί Κουλέ» η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, ενόψει του σημερινού αγώνα Κυπελλου μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού. Σε αυτόν, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αναφέρθηκε κάποιο περίεργο αντικείμενο, το οποίο θα μπορούσε ν’ αποτελέσει πολεμοφόδιο στα χέρια κάποιου ανεγκέφαλου οπαδού.

Για τα οικοδομικά υλικά, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, βρίσκονται εντός του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών «Snakes» και είναι εκεί εδώ και τρία χρόνια, καθώς η μία αίθουσα του χώρου που στεγάζει τους φίλους του ΟΦΗ είναι ημιτελής. Ακόμα κι αυτά, όμως, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιο «περίεργο» σκοπό, καθώς ο εν λόγω σύνδεσμος, όπως άλλωστε και αυτός των «Κρητών» έχει σφραγιστεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εδώ και αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα να μην εφικτό ν’ ανοίξει κάποιος την πόρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα