Βασιλειάδης: «Μπορούμε και με τους μεγάλους»

14:22 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί η Μπιλμπάο να ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα και να αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο ο Κώστας Βασιλειάδης θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να τα βάλει με τους... μεγάλους της ACB.

Ο Έλληνας φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Βάσκων, αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με την Ομπραντόιρο, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ αποτέλεσαν...

τεστ για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλειάδη:

«Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε, να ξεκουραστούμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και στην συνέχεια να ετοιμαστούμε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να την προσπάθειά μας για τα πλέι οφ.

Παίζουν πολύ καλύτερα (σ.σ. η Ομπραντόιρο) στον δεύτερο γύρο και έχουν φτάσει τις 10 συνεχόμενες νίκες. Θέλουν ακόμα δύο ή τρεις για να σώσουν την κατηγορία πρώτη φορά στην ιστορία τους. Εμείς από την πλευρά μας, ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε κάποια παιχνίδια για να μπορέσουμε να παίξουμε και την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ολοι είδαμε ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και έκανε αρκετά καλή δουλειά. Πιστεύω έχουμε φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δυνατές ομάδες της Ισπανίας.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Αλλά τα εκτός έδρας παιχνίδια μας είναι δύσκολα κόντρα σε Λαγκούν Αρο, Βαλένθια και Κάχα Λαμποράλ. Λογικά είναι καλύτερο για εμάς να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Ωστόσο, δεν είναι άσχημη και η πέμπτη ή η έκτη θέση, αφού και πάλι σου εξασφαλίζουν την Ευρώπη. Υπάρχει χρόνος ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα