Άνετα οι Γκρίζλις

Αν και δεν είχαν τον Ζακ Ράντολφ, οι Μέμφις Γκρίζλις κέρδισαν εύκολα με 93-89 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και πλησίασαν την τέταρτη θέση της Δύσης.

Ο Ράντολφ έμεινε εκτός, ώστε να ξεκουραστεί, καθώς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Παρά την απουσία του, οι Μπλέιζερς είχαν... περισσότερες (Όλντριτζ, Μπατούμ, Φέλτον κ.α.), οπότε παραιτήθηκαν σχετικά εύκολα.

Ύστερα από το πρώτο 12λεπτο, οι «αρκούδες» έχτισαν διψήφια διαφορά, την οποία απώλεσαν, χωρίς να κινδυνεύσουν, στην τέταρτη περίοδο. Ξεχώρισε ο Ρούντι Γκέι με 21 πόντους, ενώ ο Ο Τζέι Μέιο είχε 14,

ο Μαρίς Σπέιτς 13, ο Μαρκ Γκασόλ δώδεκα και ο Ντάντε Κάνινγχαμ άλλους τόσους. Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι Μάικ Κόνλεϊ και Τόνι Άλεν με πέντε και οκτώ πόντους, αντίστοιχα.

Από την άλλη, ο Τζέι Τζέι Χίκσον είχε 23 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ σταμάτησε στους 21. Στους 16 έφτασε ο Ουέσλι Μάθιους και στους δέκα ο Λουκ Μπάμπιτ.

Έτσι οι εκπρόσωποι του Μέμφις «ανέβηκαν» στο 39-25 και πλησίασαν τους τέταρτους της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, Λος Άντζελες Κλίπερς, στη μισή επιτυχία. Αντίθετα, ο σύλλογος του Πόρτλαντ υπέστη την πέμπτη σερί ήττα του και την 36η σε 64 συνολικά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα