Στραβοπάτημα για Βελέζ

Η Βελέζ δεν μπόρεσε να πλησιάσει την κορυφή της Clausura, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Λανούς στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στους είκοσι βαθμούς έφτασε η Βελέζ με τη «λευκή» ισοπαλία, ενώ η Λανούς συμπλήρωσε 11 και παραμένει μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου. Συνολικά το ματς είχε ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικότερες στο τέλος των δύο ημιχρόνων. Στο 80ό λεπτό ο Μάριο Ρεγκέιρο άφησε τη Λανούς με δέκα παίκτες, αφού αντίκρισε απευθείας κόκκινη.

Με γκολ του

Πάμπλο Καμπαγιέρο στο 83ο λεπτό, η Ρασίνγκ Κλουμπ πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα», αφού επιβλήθηκε με 1-0 της Σαν Μαρτίν, η οποία υποχώρησε εντός της ζώνης υποβιβασμού. Άλλωστε οι Ραούλ Φερνάντο Σααβέδρα και Μαξιμιλιάνο Μπούστος είχαν ήδη αφήσει τους φιλοξενούμενους με εννέα παίκτες.

Ξέφυγε από τις «επικίνδυνες» θέσεις η Ατλέτικο Ραφαέλα κερδίζοντας με 3-2 την Εστουντιάντες. Το νικητήριο γκολ καταγράφηκε στο 64ο λεπτό με πέναλτι του Ντάριο Γκαντίν. Νωρίτερα ο σύλλογoς της Λα Πλάτα ισοφάρισε σε 2-2, αν και έμεινε πίσω με 2-0.

Με γκολ του Εστεμπάν Φουέρτες στο 32ο λεπτό, η Κολόν επικράτησε με 1-0 της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Η ομάδα της Σάντε Φε είχε ήδη απολέσει ευκαιρίες και τελικά κατέκτησε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:


Κολόν Ντε Σάντα Φε-Αρχεντίνος Τζούνιορς 1-0
Ατλέτικο Ραφαέλα-Εστουντιάντες Λα Πλάτα 3-2
Βελέζ Σάρσφιλντ-Λανούς 0-0
Ρασίνγκ Κλουμπ-Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν 1-0

Keywords
Τυχαία Θέματα