Ανδρεόπουλος: «Άδικη η κόκκινη του Ψάρρα»

Συγκρατημένος παρά το μεγάλο «τρίποντο» επί του ΠΑΟ, ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος εστίασε στην «άδικη» αποβολή του Ψάρρα στο τέταρτο σετ σε μια φάση όπου οι δυο άνδρες «συνομιλούσαν» σε αγωνιστικά πλαίσια.

Ο Ανδεόπουλος έχει λίγες φορές σταθεί στις αποφάσεις της διαιτησίας στο παρελθόν. Ο έμπειρος τεχνικός δεν δίστασε να το κάνει ακόμα μια, υποστηρίζοντας μάλιστα τον Παναθηναϊκό, που διαμαρτυρήθηκε για την αψυχολόγητη κόκκινη που έδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης

στο 8-10.

Η κάρτα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Ψάρρα για το υπόλοιπο του σετ (πέρασε ο Αγγελόπουλος) ενώ το σκορ έγινε 9-10 με τους φιλοξενούμενους να… αποσυνοτνίζονται αφού ήταν μια φάση που σε καμία περίπτωση δεν είχε υποψία κάρτας μιας και οι Ανδρεόπουλος-Ψάρρας συνομιλούσαν απλά.

«Ήταν εντελώς άδικη. Σε μια λογική και κυρίως ήρεμη συζήτηση που είχαμε κι η οποία γίνεται πολύ συχνά μέσα στα παιχνίδια, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν ο διαιτητής και το εξέλαβε διαφορετικά», είπε ο Έλληνας τεχνικός ενώ αναφορικά με την απόδοση του Γυμναστικού Συλλόγου τόνισε:

«Το παιχνίδι κύλησε όπως το περιμέναμε. Κάναμε καλή και έξυπνη διαχείριση και παρόλο που κολλήσαμε κάποιες φορές παρουσιάζοντας τις γνωστές αδυναμίες μας φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα