Αναβολή των δύο πρώτων αγώνων ζήτησε η Καβάλα

Αίτημα για την αναβολή των δύο πρώτων αγώνων στον 1ο όμιλο της Δ΄Εθνικής, κατέθεσε την Δευτέρα (31/10) η Καβάλα στην επιτροπή πρωταθλήματος, εξαιτίας κυρίως των αποφάσεων που εκκρεμούν για τους «αργοναύτες» στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η μακεδονική ομάδα βάση προγράμματος αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (6/11) στην πρεμιέρα του πρωταθλήμαος την Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης και την Ελπίδα Σπάτων την 2η αγωνιστική.

Ο

δεύτερος λόγος για τον οποίο ζήτησαν αναβολή των δύο πρώτων αγώνων στην Καβάλα, έχει να κάνει με την πρόσφατη συγκρότηση επταμελούς επιτροπής η οποία ανέλαβε να «τρέξει» όλα τα θέματα της ομάδας.

Το αίτημα της Καβάλας θα εξεταστεί την Τετάρτη (1/11) - όπου είναι προγραμματισμένο να γίνουν οι ορισμοί των αγώνων της 1ης αγωνιστικής - αν και σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ομοσπονδίας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να γίνει δεκτό.

Τέλος, αναβολή για τις 15 Δεκεμβρίου πήρε η εκδίκαση της έφεσης της Καβάλας στο Διαιτητικό Δικαστήριο σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων από πλευράς ΕΠΟ για διαφυγόντα κέρδη σχετικά μετά από την απόφαση της ομοσπονδίας να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες οι οποίοι δεσμεύονταν με συμβόλαιο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook κάντε LIKE στο Οnsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα