Νέοι πρωταθλητές Tag Team στο Impact Wrestling

Νέες σεναριακές εξελίξεις σε βάρος του AJ Styles σημειώθηκαν στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Impact Wrestling, ενώ ο «Phenomenal» απώλεσε και τους τίτλους Tag Team.

Στο main event, οι Christopher Daniels και Kazarian πήραν πίσω τους τίτλους, καθώς επικράτησαν των AJ και Kurt Angle. Μία αντικανονική καρεκλιά του «Kaz» επέτρεψε στον παρτενέρ του να πραγματοποιήσει το τελικό pin. Ακολούθησε η αποκάλυψη αναφορικά με την εγκυμοσύνη της… ναρκομανής (σ.σ. Claire Lynch), η οποία εμφανίστηκε στο προηγούμενο

επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο Daniels, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ισχυρίστηκε ότι ο AJ Styles είναι ο… πατέρας.

Στο Bound For Glory Series o James Storm παραμένει επικεφαλής με 36 βαθμούς, αν και δεν αγωνίστηκε. Αντίθετα ο Samoa Joe ανέβηκε στη δεύτερη θέση επικρατώντας του Bully Ray με υποταγή, που ισοδυναμεί με δέκα βαθμούς. Νωρίτερα ο RVD επιβλήθηκε του Mr. Anderson.

Επίσης, οι Sonjay Dutt και Rashad Cameron κέρδισαν προκριματικούς αγώνες, που αφορούν προσθήκες στο ρόστερ της X-Divison. Αμφότερα τα ματς ήταν εξαιρετικά.

Από τις γυναικείες εξελίξεις ξεχώρισε η εισαγωγή της Taeler Hendrix στην κατηγορία των Knockouts, αφού πέρασε τη διαδικασία «Gut Check». Τέλος, η Brooke Hogan είπε μερικά… λογάκια στην πρωταθλήτρια, Miss Tessmacher, και στην Gail Kim.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο RVD κέρδισε τον Mr. Anderson.
O Sonjay Dutt κέρδισε τον Rubix.
O Samoa Joe κέρδισε τον Bully Ray.
O Rashan Cameron κέρδισε τον Mason Andrews.
Οι Christopher Daniels & Kazarian κέρδισαν τους Kurt Angle & AJ Styles.

Keywords
Τυχαία Θέματα