Ανανέωσε με Βέρντερ Βρέμης ο Φριτς

Κάτοικος Βρέμης θα συνεχίσει να είναι ο Κλέμενς Φριτς και τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η Βέρντερ ανακοίνωσε σήμερα (19/04) μέσω του -εκτελεστικού διευθυντή της- Κλάους Άλοφς την επέκταση της συνεργασίας της μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ο Κλέμενς Φριτς μετακόμισε στους «πράσινους» το καλοκαίρι του 21006 προερχόμενος από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. «Ο Κλέμενς είναι σημείο αναφοράς για την

Βέρντερ. Είναι ο αρχηγός μας και επίσης παίζει σημαντικό ρόλο και εκτός γηπέδων. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας», είπε ο Κλάους Άλοφς.

«Ξέρω τι απαιτείται από εμένα και θέλω να πάρω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Είμαι πεπεισμένος για την προοπτική αυτής της νεανικής ομάδας, νιώθω άνετα στην Βρέμη και είχα πολύ καλές επαφές με τους υπεύθυνους, εξ ου και η υπογραφή του συμβολαίου έγινε πολύ εύκολη υπόθεση», σχολίασε από μέρους του ο Γερμανός άσος.

Ο Φριτς μετράει 168 εμφανίσεις με την Βέρντερ και συνολικά 211 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα, ενώ έχει κερδίσει το γερμανικό Λιγκ Καπ του 2006, το γερμανικό Κύπελλο του 2009 και έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου UEFA την ίδια χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα