Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ατρομήτου για τον τελικό

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται να διεξαχθεί ένας τελικός που θα διαφημίσει το ποδόσφαιρο και που θα ολοκληρωθεί με... κυανόλευκο θρίαμβο, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

Σε ελάχιστες ημέρες από σήμερα, το ερχόμενο Σάββατο, 28-04-2012, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ο συνομήλικος μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δύο ιστορικές ομάδες, θα αναμετρηθούν στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος έχοντας διανύσει και οι δύο 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Οι πρόεδροι

των Π.Α.Ε. μας σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν , έδωσαν το στίγμα για έναν αγώνα «Γιορτή του ποδοσφαίρου»!
Εμείς ως Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, με τη σειρά μας δηλώνουμε την παρουσία μας, τόσο οι παράγοντες όσο και οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων μας. Ο αντίπαλος είναι μεγάλος, τον εκτιμούμε και τον σεβόμαστε, ταυτόχρονα όμως θα αγωνιστούμε για την ιστορία του συλλόγου μας, για το Περιστέρι μας, αλλά και για όσους μας αγαπούν και μας στηρίζουν. Όλοι εμείς δηλώνουμε πως στηρίζουμε και ενισχύουμε την μεγάλη προσπάθεια του πρόεδρου μας Γιώργου Σπανού, του Δ.Σ. της Π.Α.Ε., του τεχνικού επιτελείου μας, του προπονητή μας Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για το όνειρο, την κατάκτηση του κυπέλλου! Με μόνο γνώμονα το έντιμο και υγιές ποδόσφαιρο, καλούμε τους αφοσιωμένους -οργανωμένους και μη- φιλάθλους μας, να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας! Γιατί όλοι μας πρέπει να στείλουμε το μήνυμα πως στην Ελλάδα μας, τη χώρα της συνεργασίας, της ευγένειας και του Ολυμπιακού Πνεύματος, οι πολίτες συμμετέχουν σ’ έναν τελικό κυπέλλου που επιτέλους αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να τον κάνουμε όλοι μαζί τη Γιορτή του ποδοσφαίρου!

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΤΑΤΑΝΕΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ»

Keywords
Τυχαία Θέματα