Ζιγκερίδης: «Απαιτείται ξεκάθαρο πλαίσιο»

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ζιγκερίδης αναφέρθηκε στους υποψήφιους επενδυτές.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ζιγκερίδης και ρωτήθηκε σχετικά με τα σενάρια υποψήφιων επενδυτών.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι αναγκαίο να υπάρξει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο. Μπορεί η ομάδα με κάποιες λανθασμένες ενέργειες να βρεθεί στον πάτο. Πρέπει να υπάρχει μια ασφάλεια από την πλευρά του επενδυτή. Να έχει μια μεγάλη επιφάνεια, που δε

θα εγκαταλείπει το καράβι με τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε άσχημη κατάσταση. Εχει κάποια οικονομικά προβλήματα, αλλά κατά τα άλλα είναι οργανωμένος. Εχει καταθέσει η ομάδα φάκελο. Είναι λογικό το ενδιαφέρον επενδυτών. Αυτό που θα ζητήσω εγώ είναι ότι τα χρήματα που θα μπουν, θα πρέπει να φανούν ότι θα καλύψουν υποχρεώσεις της ομάδας. Αν βάλει 12 εκ. ευρώ για το 67% ο επενδυτής, σίγουρα να γίνουν μετοχικό κεφάλαιο, αλλά πρέπει και να καλύψουν τις υπάρχουσες ανάγκες».

Για το αν υπάρχει πίεση χρόνου για εξεύρεση χρημάτων και αν αυτό επηρεάσει το θέμα των επενδυτών, σημείωσε: «Αν πάμε σε τέτοιες πιεστικές καταστάσεις, υπό την πίεση των οικονομικών υποχρεώσεων, δε θα γίνουν οι καλύτερες επιλογές. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένες υποχρεώσεις, πιθανόν να λείψουν και κάποια χρήματα, όμως αυτό θα κριθεί και από την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ. Καλύτερα, πάντως, να θυσιαστεί ένας παίκτης, παρά ο ΠΑΟΚ να μην συνεχίσει αυτήν την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών».

Keywords
Τυχαία Θέματα