Ανακοίνωση «Αναγέννησης» για την απόβαση στου Ζωγράφου

Ειδικό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Ζωγράφου για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό θα υπάρχει για τους οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Η «Αναγέννηση» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, ενώ απευθύνει έκκληση στον κόσμο του Απόλλωνα Σμύρνης να σεβαστούν και το γήπεδο και τον Ηλυσιακό:

«Μετά από συνεννοήσεις των υπευθύνων ασφαλείας των δύο ομάδων αποφασίστηκε όλοι οι Απολλωνιστές που θα έρθουν στο γήπεδο να μπουν από τη θύρα επί της οδού "Δραχμής".
Εκεί

θα υπάρχει ξεχωριστό εκδοτήριο αποκλειστικά για εμάς. Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι στα 10 ευρώ.

Θα καταλάβουμε λοιπόν τη θύρα των φιλοξενουμένων και, αν αυτή γεμίσει, κάτι πολύ πιθανό, οι πρώτοι που θα καταλάβουν διπλανές θέσεις και θα κατευθυνθούν προς το κέντρο της εξέδρας και άρα δίπλα στους οπαδούς του Ηλυσιακού θα είναι οι οργανωμένοι της ΑΝΑ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για εμάς αλλά πολύ περισσότερο για τον Ηλυσιακό και καλούμε όλους τους φιλάθλους μας ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα να σεβαστούν και το γήπεδο και τους φιλάθλους της τοπικής ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα