Σκινδήλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μας πει η αστυνομία»

Αποφασισμένοι να συνταχθούν με τις όποιες αποφάσεις της αστυνομίας, αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας των τελικών της Α1, είναι στον Ολυμπιακό όπως δήλωσε τουλάχιστον ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

«Προτείναμε να γίνουν κανονικά οι αγώνες των πλεϊ οφ. Κανονικά με την παρουσία των φιλάθλων. Δεν μπορούμε να στερήσουμε από τον κόσμο να δει αυτούς τους τελικούς. Για το χθεσινό συμβάν, όλοι αναρωτιόμαστε γιατί

δεν υπήρξε σύλληψη και γιατί γενικά δεν συλλαμβάνεται κανένας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη σημερινή (18/05) σύσκεψη.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν τρία άτομα να κάνουν ότι θέλουν. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και θέλει να πάει μπροστά. Εμείς στην τελική μας θέση τονίσαμε ότι θα κάνουμε ό,τι μας πει η αστυνομία. Ζητήσαμε να μερίνουμε μέσα αλλά ο γ.γ.Α. μας είπε να αποχωρήσουμε. Αυτό μας έκανε μεγάλη εντύπωση».

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ακόμα πως η απόφαση για το αν θα γίνουν οι τελικοί της Α1 ή όχι θα ανακοινωθεί! Αντιθέτως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γ.γ.Α., Πάνος Μπιτσαξής, θα ενημερώσει τους αρμόδιους Υπουργούς κι εν συνεχεία θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση…

Keywords
Τυχαία Θέματα