Αναγνωρίζει «Linsanity» ο Chamberlain

Πριν το φαινόμενο «Linsanity» του Τζέρεμι Λιν, η Νέα Υόρκη είχε ζήσει το «Joba Rules» με αφορμή τον pitcher των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Joba Chamberlain.

Πλέον ο relief pitcher είναι 26 ετών. Το 2007, όμως, ήταν rookie, με πρόβλημα στον ώμο, ο οποίος αγαπήθηκε αμέσως από τους κάτοικους της αμερικανικής μεγαλούπολης. Αρχής γενομένης από τον Αύγουστο του 2007, ο Chamberlain πέτυχε ρεκόρ 2-0, είχε ERA...

0.38 σε 19 συνολικές παρουσίες και είχε εκπλήξει τους πάντες. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, αντιστοιχούν στην περίπτωση του Τζέρεμι Λιν.

Πλέον το «άστρο» του έχει... σβήσει, αν και παραμένει μέλος των Γιάνκις και αγαπημένος του κοινού. Αν κάποιος δικαιούται να σχολιάσει τη... νόσο «Linsanity», αυτός είναι ο Joba Chamberlain:

«Διασκεδάζω, όταν τον βλέπω. Ελπίζω πως θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Θα ήθελα να ακούσω για τις εμπειρίες που έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Νιώθω τιμή που με συγκρίνουν μαζί του

Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Κάποιος που έχει δουλέψει τόσο σκληρά, αν και έχει κοπεί τόσες φορές, το αξίζει. Όλοι βλέπουμε πλέον την αξία του».

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία των Γιάνκις στη Φλόριντα έχει ήδη αρχίσει ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που συμβαίνει με όλες τις ομάδες του MLB. Αυτές τις μέρες, μαζί με τους υπόλοιπους pitchers, ο Chamberlain «κουρδίζει» τις βολές του, ώστε να είναι έτοιμος στο τέλος του Μαρτίου, όταν αρχίζει το νέο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα