Χουρέμ: «Ευχαριστούμε από τη φιλοξενία»

Με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που έτυχε η Εθνική Βοσνία/Ερζεγοβίνη, μίλησε η Σαμίρα Χουρέμ.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός της βαλκανικής χώρας, μετά τη νίκη επί της Εθνικής Ελλάδας στο «Κλ. Βικελίδης» ευχαρίστησε για τη φιλοξενία την Ελληνική Ομοσπονδία και την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το «τρίποντο».

«Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και για ότι έκαναν για εμάς η Ομοσπονδία και η τοπική Ένωση. Παίξαμε καλά και καταφέραμε να πετύχουμε τη δεύτερη μας νίκη. Μετά την αποβολή

που είχαμε άλλαξαν οι ισορροπίες στον αγώνα και η Ελλάδα που ανέβασε την απόδοσή της μας πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λιντίγια: «Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες»

Στην αποτελεσματικότητα της Βοσνίας στις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε η Κούλις Λιντίγια, μετά το τέλος του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας.

«Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και κερδίσαμε δίκαια. Η διαιτητής έκανε λάθη και γι’ αυτό διαμαρτυρηθήκαμε μερικές φορές», τόνισε συγκεκριμένα η σκόρερ της Βοσνίας.

Σπάχιτς: «Ήμασταν καλύτερες»

Τέλος, από την πλευρά της, η Αμίρα Σπάχιτς, υποστήριξε: «Με κάλυψαν η προπονήτρια και η συμπαίκτριά μου και εγώ απλά θέλω να τονίσω ότι ήμασταν καλύτερες και δίκαια κερδίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα