Αμφίβολος ο Πεχλιβάνης

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Ίκαρων Σερρών για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών.

Μοναδικό πρόβλημα για το Στάθη Καμαράκη είναι ο Κώστας Πεχλιβάνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να θεωρείται αμφίβολη. Ο 32άχρονος γκαρντ υποβάλλεται σε θεραπείες, στην προσπάθειά του να προλάβει να επανέλθει.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για τη διαιτησία της εντός έδρας αναμέτρησής τους με τον Αρκαδικό εξέδωσαν οι διοικούντες

τους Ίκαρους. Σε αντίθεση με ό,τι υποστήριξε ο προπονητής τους, τη χαρακτηρίζουν υποδειγματική. Αναφορικά με τις δηλώσεις του Καμαράκη, διευκρινίζουν πως ήταν ατυχείς κι εκτός της φιλοσοφίας του συλλόγου!

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας στη μακρόχρονη πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ πίστευαν και πιστεύουν ότι οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται από τους βασικούς συντελεστές τους, τις ομάδες δηλαδή, και ποτέ από άλλους παράγοντες όπως η διαιτησία ή άλλα φανταστικά παρασκήνια. Ο σύλλογός μας δεν έχει και ούτε πρόκειται ποτέ να κρυφτεί πίσω από ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, προκειμένου να καλύψει τις δικές του αδυναμίες ή παραλείψεις.

Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ατυχείς και εκτός της φιλοσοφίας του συλλόγου μας. Είμαστε βέβαιοι πως οφείλονται στην ένταση του αγώνα και την πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα και ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μειώσει την πεντακάθαρη νίκη της ομάδας του Αρκαδικού και την υποδειγματική διαιτησία των τριών διαιτητών του συγκεκριμένου αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα