Παίκτης της χρονιάς ο Ρούντολφ

17:46 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της χρονιάς για την Ουγγαρία είναι ο Ρούντολφ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ψηφίστε από την Ουγγρική ομοσπονδία ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας του.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για την βράβευσή του και τόνισε τα εξής:

«Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να παίζεις για την Εθνική. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όταν φοράω το εθνόσημο. Βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και

αγωνίζομαι ξανά σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του επιθετικού του «τριφυλλιού» για την βράβευσή του.

Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται από το 1964 και είναι η πρώτη φορά που το κατέκτησε, ο περιχαρής Ρούντολφ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Όλα πάνε καλά. Τον πρωταθλητισμό που αναζητούσα τον βρήκα στον Παναθηναϊκό και είχα και την ίδια ευκαιρία παλιότερα στην Ντέμπρετσεν. Αυτό με γεμίζει. Εξάλλου περνάω καλά στην Ελλάδα. Πήγα εκεί επειδή με ζήτησε ο προπονητής και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αλλαγή. Μου αρέσει ο σύλλογος και ελπίζω να κατακτήσω ακόμη ένα πρωτάθλημα».

Ο Ρούντολφ μίλησε και για την εμπειρία του στην Ιταλία: «Έζησα στην Ιταλία και είχα επιτυχημένη παρουσία στην Τζένοα και στη Μπάρι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι μεγάλη επιχείρηση και τα οικονομικά συμφέροντα είναι συχνά. Είμαι πλέον σε έναν καταπληκτικό σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, που με εμπιστεύεται. Μετά από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για δύο εβδομάδας ξεκίνησα να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα», ήταν τα λόγια του Ρούντολφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα