Αμφίβολος ο Καστίγιο, βασικός ο Τόχα!

Εξαιρετικά αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του Άρη λόγω ίωσης.

Ο Μεξικανός επιθετικός έτσι, αν η κατάστασή του δεν παρουσιάσει βελτίωση ώστε να πάρει μέρος στην αυριανή τελευταία προπόνηση, αναμένεται να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα, ενώ αξίζει

να αναφερθεί πως ο Σάκης Τσιώλης έκανε ούτως ή άλλως σκέψεις να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας, αφού δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αντιθέτως, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στον Κάρλος Τόχα, την ίδια ώρα που σενάρια κάνουν λόγο για δανεισμό του στη Δόξα Δράμας. Ο Κολομβιανός μέσος, με την εικόνα του στις προπονήσεις, έχει πείσει τον προπονητή του πως αξίζει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα δίπλα στον Σάκη Πρίττα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η θέση πίσω από τον Βίκτορας Γιάκομπ στη γραμμή κρούσης για την οποία μάχονται οι Φατί και Ουμπίντες. Εφόσον βγει κερδισμένος ο Αργεντινός, στο δεξί άκρο της επίθεση θα βρεθεί ο Κασναφέρης και στο αριστερό ο Ακόστα.

Όσον αφορά τέλος στην οπισθοφυλακή, εκεί τα κουκιά είναι μετρημένα αφού κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Βελλίδης με την αμυντική τετράδα να συνθέτουν από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Μϊσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ και Παπαστεριανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα