Αμφιβολίες Βενγκέρ για UEFA

Απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή του Financial Fair Play από την UEFA δηλώνει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός προπονητής της Αρσεναλ θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα δυσκολευτεί να επιβάλλει στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις τους νέους κανονισμούς που απαγορεύουν στους συλλόγους να ξοδεύουν περισσότερα από όσα κερδίζουν.

Η UEFA

προτίθεται να εφαρμόσει το νέο μέτρο από τη σεζόν 2013-14 αποβάλλοντας από τις μεγάλες διοργανώσεις όσες ομάδες δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Η ανησυχία του Βενγκέρ, ωστόσο, είναι εμφανής από τις δηλώσεις του αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι υπέρμαχος του μέτρου.

«Είμαι λιγότερο αισιόδοξος από ότι ήμουν πριν από έναν χρόνο. Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο και δεν ξέρει αν η UEFA μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Για την Ομοσπονδία, η υπόθεση της Σιόν αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί σε ανάλογες προκλήσεις όταν στη θέση της Σιόν βρεθούν πολύ μεγαλύτερης δυναμικής σύλλογοι. Ελπίζω πάντως η UEFA να βρει μια άκρη και να εφαρμόσει το νέο μέτρο του οποίου είμαι μεγάλος υποστηρικτής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Αρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα