Δύσκολη δοκιμασία για Ντόρτμουντ

Τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ «φιλοξενείται» στην έδρα της Στουτγκάρδης.

Η 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα μπορεί να ανοίγει το βράδυ (21:30) της Παρασκευής (28/10) με το παιχνίδι Φράιμπουργκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, όμως, το ματς που… τραβάει το ενδιαφέρον, κυρίως για τους φίλους του Ολυμπιακού, είναι αυτό της Ντόρμουντ με την Στουτγκάρδη.

Η

αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στην 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις μέρες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση, έχει δύσκολη αποστολή, καθώς «φιλοξενείται» στην “Mercedes-Benz Arena”.

Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχει κάνει δύο σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα και έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3 νίκες, 1 ισοπαλία) προέρχεται και η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία και αν νικήσει την Ντόρτμουντ θα την προσπεράσει.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, με την Σάλκε του Κυριακού Παπαδόπουλου, να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Χοφενχάιμ, ενώ η Βόλφσμπουργκ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κοντράρεται με την Χέρτα και η Καϊζερσλάουτερν των Φορτούνη-Πέτσου «δοκιμάζεται» στην έδρα του Αμβούργου.

Το πλήρες πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Μπουντσελίγκα ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα