Αμανατίδης: «Δεν είμαστε κορόιδα»
Για έλλειψη σεβασμού απέναντι στη Νίκη Βόλου με αποκορύφωμα το ματς της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΠ Ηρακλής έκανε λόγο ο Περικλής Αμανατίδης στη σημερινή (23/05) συνέντευξη Τύπου.
Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε ότι η ομάδα του δέχεται πόλεμο, ενώ υπογράμμισε ότι οι παίκτες του θα μπορούν να δώσουν απάντηση στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα magnesianews:
«Η
Τα προβλήματα αυτά υπάρχουν παράλληλα με την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες που εμφανίζονται και πληρώνονται προ τριετίας και τετραετίας με έναν επιτακτικό τρόπο και όχι διαπραγματεύσιμο. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές, οι πρωταγωνιστές της σημερινής μάχης, ιεραρχώντας τα προβλήματα και περιμένουν και υπομένουν. Χρειάζεται πίστη και συσπείρωση, για να έρθουν τα αποτελέσματα.
Η ομάδα είναι σε ένα δρόμο αξιοπρέπειας εδώ και καιρό και σε έναν δρόμο μεγάλης προσπάθειας και σεβασμού. Αλλά προς Θεού: δεν είμαστε κορόιδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υποστήριξε την ομάδα. Ευτυχώς είδαν την αλήθεια. Την ομάδα μας πιστεύω ότι δεν τη σέβονται όσο θα έπρεπε. Στους έξι αγώνες που είμαι εδώ, έχω εισπράξει αυτό ως αντιμετώπιση. Δεν θα αφήσουμε όμως αυτή τη στιγμή κανέναν να πάρει κάτι από τον ιδρώτα μας και την προσπάθειά μας.
Νομίζω ότι την Κυριακή όλη η οικογένεια της Νίκης θα είναι στο Π. Μαγουλάς. Το ποδόσφαιρο έχει κάτι μαγικό. Οι παίκτες και οι ομάδες το πολύ σε επτά μέρες μπορεί να δώσουν μια απάντηση στον αγωνιστικό χώρο».
Για το αν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του περί πολέμου: «Δεν ξέρω αν είναι τυχαία ή όχι. Αυτό πρέπει να απασχολήσει τη διοίκηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι παίκτες ιεραρχούν αυτά τα θέματα και έχουν βάλει ως μοναδικό στόχο τη διάκριση και την επιτυχία. Υπάρχουν κάποια θέματα, που έχουν πεισμώσει το αγωνιστικό τμήμα. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει η ομάδα στο γήπεδο».
Για το αν απασχολεί το ποδοσφαιρικό τμήμα το γεγονός ότι υπάρχουν πρώην παίκτες που διεκδικούν τα λεφτά τους: «Δεν τους απασχολεί. Όμως οι πρωταγωνιστές της σημερινής προσπάθειας ουσιαστικά υπομένουν μια κατάσταση που κρατάει από το παρελθόν. Η προσπάθειά τους είναι άξια λόγου. Είναι οι μοναδικοί που έχουν φέρει την ομάδα σ’ αυτό το επίπεδο και νομίζω ότι είναι αυτοί που στο τέλος θα δικαιωθούν. Έχουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτούς τους παίκτες».
Για το σχόλιο του Ανδρέα Πάτση για τη διαιτησία: «Είναι η δήλωση ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει πείσμα, που έχει δει αυτές τις αγωνιστικές ότι η αντιμετώπιση δεν είναι καλή και αναγκάζεται να πάρει αυτά τα μέτρα, δείχνοντας ότι μπορεί να γίνει εδώ μια πανίσχυρη ομάδα. Το έ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnSports
- Eurovision 2012 - Ελευθερία Ελευθερίου: «Ήμουν πολύ ντυμένη»
- Αποσύρθηκε ο Πασούτιν
- Για όλα φταίει ο...Τσίπρας
- ΠΑΕ Καλλιθέα: «Δεν θα ανεχθούμε συκοφαντικά παιχνίδια»
- Οι κορυφαίοι κυνηγούν τον Μπόλτ (video)
- Ο... χρυσοχέρης Πρίντεζης (photo)
- Καγιόγλου: «Ο Γκαρσία δεν έβαλε ποτέ τα χρήματα στην πρώτη θέση»
- Εκλογές στον Άρη Πετρούπολης
- Αμανατίδης: «Δεν είμαστε κορόιδα»
- Τα εισιτήρια για το δεύτερο τελικό της Α1 στο ΟΑΚΑ

- Τελευταία Νέα OnSports
- Αμανατίδης: «Δεν είμαστε κορόιδα»
- Το «ευχαριστώ» του Ικάρου στους χορηγούς του
- «Συνταγή» Βόλου και στην Κίνα για την Εθνική
- Αποσύρθηκε ο Πασούτιν
- Eurovision 2012 - Ελευθερία Ελευθερίου: «Ήμουν πολύ ντυμένη»
- Καγιόγλου: «Ο Γκαρσία δεν έβαλε ποτέ τα χρήματα στην πρώτη θέση»
- ΠΑΕ Καλλιθέα: «Δεν θα ανεχθούμε συκοφαντικά παιχνίδια»
- Οι αγώνες της τελικής φάσης στην Α2
- Εννεαμελής έγινε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ
- Τα εισιτήρια για το δεύτερο τελικό της Α1 στο ΟΑΚΑ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Στη Γκλάντμπαχ ο Μλάπα
- Σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη κόρη της
- Επίσημη πρόταση της Μινέιρο για Φορλάν
- Χαλκιάς: «Δυστυχώς για κάποιους, είμαι καλά»!
- «Δεν θα παίζουν με το όνομα του ΠΑΟΚ»!
- Ράικονεν: Θέλω να τρέξω στο Ράλι Φινλανδίας
- Και στον τελικό, κάνε παιχνίδι στον William Hill
- Καλλιθέα: «Κάποιοι θέλουν να μας υπονομεύσουν»
- This is AEK...