Αλεξανδρής: «Θα υπερβάλουμε εαυτόν»

Πριν προλάβουν να αποφορτιστούν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στον Άρη έχουν νέο αγώνα, αυτή τη φορά με την Γκρόνινγκεν για το Eurocup.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραδέχθηκε πως είναι κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια κόντρα στους Πειραιώτες, ωστόσο θα υπερβάλουν εαυτόν για να φθάσουν στη νίκη επί των Ολλανδών, που φιλοξενούν αύριο (06/12) στο Αλεξάνδρειο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μακεδόνας τεχνικός για την αναμέτρηση με

την Γκρόνινγκεν: «Συνήθως ηρεμούμε από αγώνα αφού περάσουν 24 ώρες από τη διεξαγωγή του. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν περάσει για εμάς, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε κάνει ακόμη την ανάλυσή μας για τα καλά και τα άσχημα που είχαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, πρέπει να αφήνουμε το χθες και να κοιτάμε το αύριο. Το αύριο για εμάς είναι η Γκρόνινγκεν.

Εκτός του ότι ξοδέψαμε ενέργεια με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούν τα παιδιά. Είναι, βέβαια, όλα τους νέα. Εκτιμώ πως με μια αποφόρτιση σήμερα (05/12), καθώς δεν είναι σε θέση να τρέξουν, θα φανούμε αντάξιοι τω υποχρεώσεών μας. Θα υπερβάλουμε εαυτόν και θα κερδίσουμε τον αντίπαλό μας, όπως κάναμε στην Ολλανδία. Πρέπει να κοιτάμε σε βάθος χρόνου και μέχρι τώρα τα παιδιά είναι υποδειγματικά. Βέβαια, κάνουμε λάθη γιατί δεν έχουμε εμπειρία. Αν είχαμε, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε χθες (04/12) τον Ολυμπιακό».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε και στον αγώνα με τους Πειραιώτες, με ψύχραιμο μυαλό πλέον κι αφού είχε ήδη παρακολουθήσει το ριπλέι: «Είδα σε βίντεο την τελευταία φάση του αγώνα. Δεν είναι η ίδια όπως την είδα μέσα στο γήπεδο. Ρώτησα τον Ντόμινικ (Τζέιμς) και είπε ότι του έγινε φάουλ. Η μπάλα δεν ήταν στο στεφάνι, ο Πελεκάνος όμως είδα ότι τράβηξε το σχοινάκι, ίσως κατά λάθος. Αν ο διαιτητής ήθελε να μετρήσει το καλάθι, θα το έκανε. Και να το μετρούσε, όμως, νομίζω θα έβρισκε δικαιολογία, θα έλεγε ότι ο Τζέιμς έκανε βήματα και θα το ακύρωνε. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε μόνο στην τελευταία φάση, είχε άσχημη διαιτησία. Μας έπιαναν συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα