«Τσίμπησε» βαθμό ο Οικονόμος στην Κατερίνη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πόντιοι Κατερίνης και Οικονόμος Τσαριτσάνης, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Football League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 14’ ένα σουτ του Σαπάνη, μπλόκαρε ο Γκιγκούδης, ενώ στο 21’ ο Κέρι της Τσαριτσάνης βγήκε απέναντι από τον Κελπέκη, όμως ο τερματοφύλακας των Ποντίων

απέκρουσε. Στο 44’ όμως ο Τροϊρης με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Γκιγκούδη και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έδωσαν χώρο στον Οικονόμο. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι «πράσινοι» αύξησαν την πίεσή τους και στο 70’ με σουτ του Κέρι, που ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του αγώνα, ισοφάρισαν σε 1-1. Οι Πόντιοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά ξανά για να πετύχουν το γκολ της νίκης, ενώ ο Οικονόμος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Το 1-1 ωστόσο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Κελπέκης, Σαββίδης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροίρης (73’ Λιόλιος), Κυβρακίδης (46’ Τσιτλακίδης), Κωνσταντινίδης (75’ Βεϊδαμενίδης), Χιονίδης, Σαπάνης, Μουρατίδης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γκικούδης, Καραγιάννης, Πούτας, Τσιανάκας, Οικονόμου, Φλώρος (64’ Νικούλης), Κέρι (89’ Ματζιούνης), Καράμπελας (32’ Παπακωνσταντίνου), Μπανούσης, Κουλτσιάκης, Μπλέντι.

ΠΙΕΡΙΑ: Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα