Αλέγκρι: «Ξέρει μπαλίτσα ο Μπερλουσκόνι»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Μίλαν, τόνισε πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γνωρίζει καλά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόσφατα έκανε κριτική στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τις επιλογές του από τον πάγκο της Μίλαν. Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός, τόνισε πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον πρόεδρο των «ροσονέρι».

«Ακούω τον Μπερλουσκόνι και μαθαίνω από αυτόν. Ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Είχα πάει στη βίλα του και όταν τον

άκουσα να μιλάει για το ποδόσφαιρο, είχα εντυπωσιαστεί. Πάντα με παίρνει τηλέφωνο πριν από τα παιχνίδια. Πάντα με ρωτάει για τους παίκτες. Συμπεριφέρεται σαν οπαδός», είπε αρχικά ο Αλέγκρι.

Στη συνέχεια, αρνήθηκε το ότι έχει πρόβλημα με τον Αλεχάντρε Πάτο: «Δεν υπάρχει καμία διαφορά απέναντι στον Πάτο και εμένα. Το γεγονός ότι είναι σε σχέση με την κόρη του προέδρου εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου. Νιώθω άσχημα που περνάει το μεγαλύτερο διάστημα ως τραυματίας και όχι στο γήπεδο».

Τέλος, τόνισε πως μικρός ήταν φίλος της Γιουβέντους: «Έπαιζα στη Γιουβέντους όταν ήμουν εννέα ετών. Μου άρεσε ο Μισέλ Πλατινί και τότε υποστήριζα την ομάδα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα